Ridbanor, paddockar och roundpens


Ridbanor och paddocks

Med ett ridbanstängsel från Poda uppnår du stor säkerhet för både häst och ryttare. Hos Poda har vi mer än 45 års erfarenhet av montering av stängsel för ridbanor och paddocks, och därför erbjuder vi kompetent rådgivning om materialval, dimensionering och och placering av portar och grindar mm.

Välj kvalitet!

En permanent ridbana är som regel en dyr affär, och därför är det en bra idé att välja ett ridbanstängsel av hög kvalitet som håller länge. Hos Poda erbjuder vi ex. 20 års garanti mot röta i våra tryckimpregnerade stolpar – det är sunt förnuft, särskilt när du ska anlägga en ridbana!

Roundpens

Med en roundpen skapar man en välavgränsad yta där häst och ryttare kan träna en rad övningar och utveckla den ömsesidiga kommunikationen, som också kallas ”horsemanship”. En bra roundpen ger därför avskärmning från omgivningarna och är så pass hög att hästen inte frestas att hoppa över stängslet.

Skräddarsydd

En roundpens diameter och höjd anpassas som regel hästens storlek och syftet med träningen, och därför är en roundpen normalt en lösning som skräddarsys för just dig. Hos Poda har vi mer än 45 års erfarenhet av skräddarsydda stängsellösningar, och kan därför erbjuda professionell montering och rådgivning när du ska anlägga en roundpen.

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022