Två stängselsmontörer från Poda Stängsel monterar ett Noistop® Steel bullerplank.
Bullerplank

För en lugnare och behagligare närmiljö

Få mer lugn och ro med ett bullerplank från Poda Stängsel

Våra bullerplank är framtagna för att reducera buller, oljud och därmed förbättra livskvaliteten när du vistas hemma eller på jobbet. Denna typ bullerplank fungerar som så att de absorberar buller och oljud som annars besvärar boende i närliggande bostadsområden

Orsaken till oönskat buller kan vara många. Det kommer typiskt från intilliggande vägar eller motorvägar, tågtrafik samt industriområden och fabriker. Men även från värmepumpar, ventilationsanläggningar, institutioner, idrottsplatser etc.

Låt Poda montera ditt bullerplank

Bullerskydd ska vara effektivt, men det ska även passa in i den befintliga miljön. Podas bullerplank består av moduler i olika storlekar med en kärna av ett ljudabsorberande material. Dessa monteras på stolpar med tillpassad profil. Genom moduluppbyggning och flera möjligheter för beklädning, kan vi skapa ett funktionellt och estetiskt skydd som passar just dig.

När du väljer en lösning från Poda Stängsel får du mer än bara ett bullerplank. Som din stängselspecialist tar vi gärna ansvar för hela ditt projekt. Poda står för planläggning, leverans av material, samt montering. En praktisk helhetslösning.

Våra erfarna montörer säkrar en professionell montering för ett effektivt och långtidshållbart bullerskydd.

Ditt närmaste Poda center kan ge dig en oförpliktigande offert för ditt behov.

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel omgivet av busk och träd i en trädgård. Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel monterat i en trädgård för att dämpa oljudet från en värmepump. Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel monterat runt en bollplan vid en bostadsfastighet, som avskärmning från störande ljud.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet