Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Podas originalstängsel

När de första Poda-stängslen sattes upp på 70-talet var fåruppfödarna några av de allra första kunderna. Den nya typen av elstängsel som Poda lanserade kom från Nya Zeeland, där det användes i första hand för just får.

Poda-stängslet blev snabbt mycket populärt i Danmark och fick stor utbredning som stängsel till både får och nötkreatur. Stängslet var grundligt testat på de gigantiska Nya Zeeländska fårfarmarna där det var absolut nödvändigt att stängslen var enkla, billiga, underhållsfria och så hållbara som över huvud taget möjligt. Dessa goda egenskaper vann också gehör hos lantmännen i Danmark.

Stängseltypen blev efter hand helt enkelt känd som “Poda-stängsel” och är idag standarden inom elstängsel i lantbruket.

Professionell stängselmontering

Poda blev också snabbt kända för att leverera nyckelfärdiga stängsellösningar eftersom det visade sig vara mest kostnadseffektivt att låta Poda slå ner pålarna i jorden och montera stängslet med specialmaskiner. Stängsel sågs som en investering, stängselmaterialen var tillverkade för att hålla och monteringen skulle vara professionell och fungera redan från början.

Så var det på den tiden, för mer än tre årtionden sedan, och så är det än idag - det har nämligen visat sig vara en riktigt god idé. Oavsett om det handlar om el- eller nätstängsel får du en stängsellösning med minimalt underhållsbehov och en livslängd i särklass.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet