Två hästar står fridfullt bakom ett Oxford-häststängsel
Oxford slanstaket

Oxford häststaket är tillverkat i hårdträ.  Vackert, elegant och i högsta kvalitét. Perfekt för hästfållor, ridbanar och roundpens.

Exklusivt staket i hårdträ

Oxford är staketet för dig som lägger vikt vid klassisk stil och kompromisslös kvalitet. Oxfordstaketet är tillverkat i en av de mest hållbara träsorterna i världen, och kräver därmed minimalt underhåll.

Förarbetet är i toppklass. Stolparna har snyggt avfasade kanter med pyramidformade toppar och slanorna är knastfria med helt rundade kanter. De är dessutom slipade så att Oxford-staketet är behagligt att röra vid och säkert för både människor och djur.

Slanorna monteras mitt i stolparna och Oxford-staketetär därför likadant på båda sidor. Därmed är det också perfekt om det ska gå djur på båda sidorna om staketet. Oxford är därför både snyggt för ögat och användarvänligt.

Poda har flera olika typer av stängsel för hästar - se alla här

Stängsel efter mått

Som standard fås Oxford staketet i höjder från 120 cm och med 2 eller 3 slanor. Du kan dessutom få staketet specialtillverkat, t.ex. med extra höjd och 4 slanor eller med vinklade stolphål för bl.a. roundpens. Stolparna har dimensionen 9,5 x 9,5 cm och slanorna är 3,5 x 12,3 cm i tvärsnitt. Stolpavståndet är 2,5 meter.

Högsta standard

Oxford sätter högsta standard gällande exklusiva trästaket på marknaden. Kräver minimalt underhåll och håller i generationer framöver.

Levereras antingen med 2 eller 3 slanor efter önskemål. Vi tillverkar ditt Oxford stängsel speciellt för just dig och därför får du räkna med leveranstid.

Ditt Poda-center är redo att hjälpa dig med alla aspekter av ditt stängselprojekt - och ger dig gärna en prisberäkning. Läs mer här

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Prisexempel

2 slanor
Höjd: 120 cm
Stolpavstånd: 250 cm
Ex. moms per meter

från 725 kr

Inklusive moms per meter

från 906 kr
3 slanor
Höjd: 120 cm
Stolpavstånd: 250 cm
Ex. moms per meter

från 938 kr

Inklusive moms per meter

från 1 172 kr

Kontakta ditt lokala Poda-center för hjälp med pris, projektplan, installation etc. HITTA DITT PODA-CENTER HÄR

För att lättare få en översikt på vad de olika stängslen kostar i material, har vi räknat en meterpris som ett vägledande pris till de olika stängslen.
Meterpriset omfattar stolpar, slanor och eventuell tråd. Priset är exklusive montering och eventuella nödvändiga tilläggsmaterial som kan variera på grund av antalet hörn och terrängförhållanden. För att få ett mer precist pris inklusive montering rekommenderar vi att du kontakter ditt lokala Poda Stängsel center.

Med förbehåll för eventuella skrivfel, utsålda varor och prisändringar utifrån.

Tekniska specifikationer

Produktblad

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Två hästar står fridfullt bakom ett Oxford-häststängsel Ett Oxford staket av hårdträ gränsar till ett lantställe i en trädgård på landet I förgrunden en roundpen med staket av hårdträ. I bakgrunden tre hästar i en paddock. I förgrunden står två hästar vid ett Oxfordstaket. I bakgrunden syns en stallbyggnad och ett växthus.

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet