Säkra stålgrindar

Hos Poda har vi mer än 40 års erfarenhet av säker inhägnad av djur, dvs. stängsel som håller djuren där de ska vara. En viktig del av ett säkert stängsel är robusta och lättanvändliga grindar som samtidigt är säkra och inte skadar djuren; och för detta syfte är stålgrindar från Poda några av de mest sålda och erkända på marknaden. Podas stålgrindar tillverkas därför utan vassa kanter och med en design som minimerar risken att djuren fastnar i grinden. Finns i längder från 1m till 4,5m med 0,5m intervaller. Höjden är 114cm. 

Slitstarka stålgrindar 

Hög kvalitet lönar sig normalt i längden och därför monterar vi stålgrindar som är utförda i solida järnprofiler och med äkta varmförzinkning där hela den färdigsvetsade grinden doppas i flytande, ren zink innan den lämnar fabriken. Varmförzinkning resulterar i ett tjockt lager zink på både inner- och yttersidan av alla grindars profiler, och eftersom zinken är så kallat ”aktiv” ger den våra stålgrindar ett mycket effektivt och långvarigt rostskydd, som regel 20 år eller mer.

Enkel stabil montering

Till stålgrindarna fås ett komplett beslagspaket (Varunr. 59031) med robusta 20mm justerbara gånjärn och tappar. Stålgrindarna är dessutom förberedda för montering av en mycket kraftig låsbult.

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet