Om Poda Stängsel

Vilka är vi?

Sedan 1975 har Poda Stängsel sålt, monterat och underhållit kilometervis av stängsel för lantbruk, företag och industrier samt trädgårdar och parker. Poda startade upp i Danmark var vi nu täcker hela landet. Vi finns nu i även i Tyskland, Holland, Norge och Sverige och är nu 40 st Poda Stängsel center i olika storlekar. Poda får tillverkat många produkter på de bästa fabrikerna efter våra specifikationer och materialval.  Poda Stängsel har blivit synonymt med hög kvalitet, lång livslängd och därmed god stängselekonomi. Poda har en svensk webshop och det mesta kan levereras hem till dig. Annars levereras varor via närmaste Poda Stängsel, och du kan även beställa direkt hos dem.  

Respekt för miljön

Som en av få stängselleverantörer är Poda Stängsel certifierad FSC®-distributör (Forest Stewardship Council®). Det innebär att vi (under årlig kontroll) står för de FSC-träprodukter du köper hos oss: från växtplats och fällning till allt förarbete. Vi packar alltid lastbilarna och containrarna fulla när vi beställer varor från våra producenter för att minska antalet transporter. Beställer du en skrymmande vara hos oss för avhämtning hos närmaste Poda Stängsel så strävar vi efter att skicka det tillsammans med andra varor till respektive Poda Stängsel. Hitta dem under kontakt. 

Se Podas FSC®-certifikat »

Läs mer om FSC®-certifikatet »

Vi har en hög grad av öppenhet och trovärdighet

Vi lägger vikt vid öppenhet och dialog på alla plan. Tack vare utväxlingen av kunskap både inbördes mellan Poda-centrerna  och Poda A/S (huvudkontoret) utnyttjar vi våra resurser för ömsesidigt utbyte. Det kallar vi "Sharing is caring".

Vi är alla en del av en stabil organisation som kunden alltid kan räkna med. Vi är väl medvetna om vår roll som erkänt företag och arbetar därefter. Vi är lojala mot våra kunder och samarbetspartners.

Vad kan vi göra för dig?

Hos Poda Stängsel hittar du ett brett sortiment av kvalitetsmaterial och tillbehör. Du kan välja att få en färdig stängsellösning som är skräddarsydd för dina behov.

Poda Stängsel projekterar ditt nya stängsel och undersöker ex. om det finns rör och kablar under marken så att kostsamma misstag undviks. Arbetet utförs snabbt och effektivt av våra professionella montörer som förfogar över rätt utrustning och maskiner - och bygger på mer än 40 års erfarenhet av stängsel.

Var hittar du oss?

I Sverige finns 12 stycken Poda Stängsel center som ansvarar för projektering, montering, underhåll och utlämning av varor. Vi vill gärna bli fler, så kontakta oss om du är intresserad att bli en del i Poda familjen. 

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet