Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Kompletta lösningar

Hos Poda kan du få monterat ett utomhusdricksvattensystem som passar för just dina djur och förhållanden.

Exempelvis ett Poda vattentråg som ger flera fördelar jämfört med vanliga kar och baljor. Podas vattentråg är speciellt konstruerade för påfrestningar i marken, och är utrustade med en avtappningspropp som gör dem enkla att tömma och rengöra. Med en monterad inloppsventil kan tråget fyllas på från en vattenledning, så att det alltid är fullt av friskt vatten, och det kommer både du och dina djur att värdesätta i vardagen. Dessutom är det bra att veta att alla Podas vattentråg är tillverkade av giftfri polyeten och godkända för livsmedel.

Ditt eget vattenverk

Om det varken finns ström eller vattenverksvatten där dina djur går kan vi installera en soldriven markpump. Den soldrivna markpumpen fungerar som ett självständigt system och levererar dricksvatten från en närliggande å, sjö eller brunn.

Vinter som sommar

Om dina djur går ute året om har vi den perfekta lösningen för att hålla dricksvattnet frostfritt. Ex. det smarta helårsvattentråget, som fungerar som en termos. Om det finns tillgång till ström är Podas helårsvattentåg med inbyggd vattenvärmare en annan fantastisk lösning.

Kontakta oss för rådgivning om rätt dricksvattenlösning för just dina behov. Vi står naturligtvis gärna för en professionell installation!

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet