Country House

Country House grinden - vår absolut mest populäraste trägrind.

Stilren design

Country House-grindserien är utförd i samma höga, hantverksmässiga kvalitet som Country Ranger-grindarna, men utan Ranger-seriens horn och den långa tvärsträvan. Den snygga, stilrena designen passar in i alla landskap och förskönar alla fastigheter.

Country House är utmärkta som ledöppningar och passar särskilt bra i ett snyggt slanstaket. Till grindarna finns dessutom ett matchande kompletteringsstängsel med 5 slanor som med fördel kan monteras vid sidan av grindarna till en harmonisk och helgjuten entré. 

Hårdträ eller tryckimpregnerad gran

Country House-grindarna har en höjd på 114 cm och fås i antingen hårdträ eller tryckimpregnerat utförande i längderna 120, 180, 240, 300 och 360 cm. Hårdträgrindarna har en snygg finish med bara några få och små knastar. Tryckimpregnerad gran är lite mer rustik, men samtidigt en robust och väderbeständig lösning. Bra val om grindarna ska målas.

Du kan om du så önskar få dina grindar monterade på fyrkantiga grindstolpar med pyramidtopp i FSC-certifierat hårdträ eller som tryckimpregnerade.

Till grindarna fås kompletta beslagspaket med alla nödvändiga tappar, gångjärn, fästen med mera. Både till små samt stora enkel- och dubbelgrindar.

Ek

Ek är naturligt hållbar, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ till tryckbehandlat trä och exotiska träslag från andra delar av världen.

Precis som allt trä som används utomhus bör ek behandlas regelbundet med träolja för att behålla sitt attraktiva utseende.

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet