Poda Vindskydd


 

Dina djur ska ha möjlighet att skydda sig mot sol, vind och oväder. Ett vindskydd från Podaär en praktisk och robust lösning i hög kvalitet. Den flexibla konstruktionen gör att vindskyddet kan monteras överallt och flyttas efter behov.

Som standard levereras vindskyddet i 4 grundstorlekar och är moduluppbyggt, och kan därmed expanderas om det uppstår behov av mer utrymme längre fram.

Konstruktionen består av kraftfulla, varmgalvaniserade U-profiler och fyrkantsrör och är monterat med rostfria skruvar och muttrar. De slutna bak- och sidoväggarna är tillverkade av extremt stabila 38 mm tjocka släthyvlade plankor i tryckimpregnerat barrträ som monterats med not och fjäder

 


 

Taket är konstruerat med ett takutsprång på 30 cm på baksidan och 120 cm på framsidan och är täckt med kraftiga, galvaniserade och lackerade plattor i trapetsstål. Trapetsplattorna har en särskilt hög profil, vilket ger taket extra stor styrka – inte minst i samband med snöbelastning.

Kontakta oss för en gratis offert – vi utför även gärna en komplett montering av ditt nya vindskydd.

 


Tekniska specifikationer

Stomme: Varmgalvaniserade profiler och fyrkantsrör
Fasad: 38 mm barrträplankor
Takplattor: Trapetsplattor i galvaniserat och lackerat stål. Profilhöjd: 82 mm.
Beslag: Rostfria skruvar och muttrar

Dimensioner
Bredd, exkl. takutsprång: 3,5, 7, 10,5 och 14 m
Djup, exkl. takutsprång: 3,5 m
Höjd framtill: 2,9 m
Höjd baktill: 2,6 m
Takutsprång framtill: 1,2 m
Takutsprång baktill: 0,3 m
Takutsprång sidorna: 0,3 m

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020