Oxford slanstaket


Exklusivt staket i hårdträ

Poda Oxford är staketet för dig som lägger vikt vid klassisk stil och kompromisslös kvalitet. Oxfordstaketet är tillverkat i en av de mest hållbara träsorterna i världen, och kräver därmed minimalt underhåll och kommer att vara till glädje i generationer.

Förarbetet är i toppklass. Stolparna har snyggt avfasade kanter och de pyramidformade topparna är dekorerade med en fräst fas. Slanorna är utförda med helt runda kanter och de knastfria stolparna och slanorna är dessutom hyvlade och slipade så att Oxford-staketet är flisfritt; den snygga finishen gör att Oxford-staketet både är behagligt att röra vid och säkert för både människor och djur.

Slanorna monteras försänkta mitt i stolparna och Oxford-staketetär därför likadant på båda sidor. Därmed är det också perfekt om det ska gå djur på båda sidorna om staketet.

 


Stängsel efter mått

Som standard fås Oxford staketet i höjder från 120 cm och med 2 eller 3 slanor. Du kan dessutom få staketet specialtillverkat, ex. med extra höjd med 4 slanor eller med vinklade stolphål för bl.a. roundpens. Stolparna har dimensionen 9,5 x 9,5 cm och slanorna är 3,5 x 12 cm i tvärsnitt. Stolpavståndet är 2,5 meter.

 


Högsta standard prägel

Oxford sätter högsta standardprägel på exklusiva trästaket på marknaden. Kräver minimalt underhåll och håller i generationer framöver.

Förarbetet är i toppklass
Förarbetet på staketet är i toppklass! Stolparna i dimensionen 9,5 x 9,5 cm har avfasande kanter. Toppen är pyramidformad med en dekorationsfasning. Läkterna är tillverkade i avrundade slanor med dimensionen 3,5 x 12 cm. Det kvistfria trämaterialet är desutom hyvlat och slipat vilket ger ett lättarbetat material. Oxford är därför både snyggt för ögat och användarvänligt.

Levereras antingen med 2 eller 3 slanor efter önskemål. Vi tillverkar ditt Oxford stängsel speciellt för just dig och därför får du räkna med leveranstid.

Tekniska specifikationer

Slanor: 3,5 x 12,3 x 250 cm
Stolpe til 2 slanor: 9,5 x 9,5 x 215 cm
Stolpe til 3 slanor: 9,5 x 9,5 x 205 cm

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020