Oxford slanstaket

Exklusivt staket i hårdträ

Poda Oxford är staketet för dig som lägger vikt vid klassisk stil och kompromisslös kvalitet. Oxfordstaketet är tillverkat i en av de mest hållbara träsorterna i världen, och kräver därmed minimalt underhåll och kommer att vara till glädje i generationer.

Förarbetet är i toppklass. Stolparna har snyggt avfasade kanter och de pyramidformade topparna är dekorerade med en fräst fas. Slanorna är utförda med helt runda kanter och de knastfria stolparna och slanorna är dessutom hyvlade och slipade så att Oxford-staketet är flisfritt; den snygga finishen gör att Oxford-staketet både är behagligt att röra vid och säkert för både människor och djur.

Slanorna monteras försänkta mitt i stolparna och Oxford-staketetär därför likadant på båda sidor. Därmed är det också perfekt om det ska gå djur på båda sidorna om staketet.

Som standard fås Oxford staketet i höjder från 120 cm och med 2 eller 3 slanor. Du kan dessutom få staketet specialtillverkat, ex. med extra höjd med 4 slanor eller med vinklade stolphål för bl.a. roundpens. Stolparna har dimensionen 9,5 x 9,5 cm och slanorna är 3,5 x 12 cm i tvärsnitt. Stolpavståndet är 2,5 meter.

Stängsel med gott samvete

Du kan välja Poda Oxford-staket med gott samvete. staketet är OLB-certifierat (Origine et Légalité des Bois) av Bureau Veritas. Det betyder att träet uppfyller kraven och lagarna som gäller för den lokala skogsdriften och att ursprungsorten är garanterad.

Oxford staketet tillverkar vi speciellt för dig – därför måste du räkna med lite extra leveranstid. Fråga om möjligheterna och få ditt Oxford-staket levererat och uppsatt av ditt lokala Poda-center.