Oxford slanstaket


Exklusivt staket i hårdträ

Oxford är staketet för dig som lägger vikt vid klassisk stil och kompromisslös kvalitet. Oxfordstaketet är tillverkat i en av de mest hållbara träsorterna i världen, och kräver därmed minimalt underhåll och kommer att vara till glädje i generationer.

Förarbetet är i toppklass. Stolparna har snyggt avfasade kanter och pyramidformade toppar. Slanorna är utförda med helt runda kanter och de knastfria stolparna och slanorna är dessutom hyvlade och slipade så att Oxford-staketet är flisfritt; den snygga finishen gör att Oxford-staketet både är behagligt att röra vid och säkert för både människor och djur.

Slanorna monteras försänkta mitt i stolparna och Oxford-staketetär därför likadant på båda sidor. Därmed är det också perfekt om det ska gå djur på båda sidorna om staketet.

En häst går lugnt omkring i sin hästfålla. Hästfållan består av ett snyggt staket i hårdträ | Poda Stängsel

 


Oxford-staketet är perfekt för roundpens | Poda Stängsel

Stängsel efter mått

Som standard fås Oxford staketet i höjder från 120 cm och med 2 eller 3 slanor. Du kan dessutom få staketet specialtillverkat, ex. med extra höjd med 4 slanor eller med vinklade stolphål för bl.a. roundpens. Stolparna har dimensionen 9,5 x 9,5 cm och slanorna är 3,5 x 12,3 cm i tvärsnitt. Stolpavståndet är 2,5 meter.

 


Högsta standard prägel

Oxford sätter högsta standardprägel på exklusiva trästaket på marknaden. Kräver minimalt underhåll och håller i generationer framöver.

Förarbetet är i toppklass
Förarbetet på staketet är i toppklass! Stolparna i dimensionen 9,5 x 9,5 cm har avfasande kanter. Toppen är pyramidformad med en dekorationsfasning. Läkterna är tillverkade i avrundade slanor med dimensionen 3,5 x 12,3 cm. Det kvistfria trämaterialet är desutom hyvlat och slipat vilket ger ett lättarbetat material. Oxford är därför både snyggt för ögat och användarvänligt.

Levereras antingen med 2 eller 3 slanor efter önskemål. Vi tillverkar ditt Oxford stängsel speciellt för just dig och därför får du räkna med leveranstid.

Tekniska specifikationer

Slanor: 3,5 x 12,3 x 250 cm
Stolpar: 9,5 x 9,5 x 225 cm


Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

Oxford-staketet är perfekt för roundpens | Poda Stängsel

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022