Fångstfållor för hästar


Flexibla och mobila

Fångstfållorna för hästar är en genial stängsellösning som du kan använda på många olika sätt när du ska etablera temporära stängsel. Ex. kan du bygga boxar, roundpens, fångstfållor och flexibla inhägnader som till och med kan flyttas över markerna.

Fångstfållorna är uppbyggda som element som kan flyttas och sättas ihop om och om igen i många variationer – helt enkelt med hjälp av 2 kedjor i var ände av elementet. Ihopsättning med kedjor gör det dessutom lätt att anpassa fångstfållan till terrängens form.

Tre hästar har avskilts från flocken och står nu i en fångstfålla, medan de övriga hästarna håller ett vakande öga på dem | Poda Stängsel

 


Två hästar går och betar i en fångstfålla på en djurutställning | Poda Stängsel

Gedigen kvalitet

Fångstfålleelementen tillverkas av kraftigt, ovalt profilstål som varmgalvaniseras efter svetsning. Fångstfållorna är därför mycket robusta och har långtidsverkande rostskydd. Elementen har avrundade kanter och fästen, vilket ger god säkerhet för både människor och djur.

Fångstfållorna levereras i två olika längder: 240 og 300 cm. Höjden är 170 cm och alla tre varianterna levereras också med praktiska inbyggda grindar som är 122 cm breda och 220 cm höga.

 


 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022