Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Spara pengar med skogsstängsel

Harar och hjortar kan orsaka stor skada på julgranar och kulturområden i skogen, och därför kan ett robust stängsel som effektivt håller djuren på avstånd spara dig mycket pengar på underhåll och förlorade inkomster.

Professionell montering

Poda lagerför och monterar ett stort urval av stängsel för skog, vilt, hjortfarmar och Zoologiska trädgårdar. Våra skickliga montörer erbjuder rådgivning, montering och underhåll av alla typer av stängsel för skog och vilt.

Djurparker och ZOO

Poda har monterat stängsel för djurparker och Zoologiska trädgårdar sedan 1975. Ex har Poda levererat och monterat det elektriska stängslet för elefanthuset på Köpenhamns ZOO, bisonstängsel för Randers Regnskov och hjortstängsel för Hindsgavl dyrehave vid Middelfart.

Fokus på säkerhet

Ursprungliga djur som vildsvin och bison som potentiellt kan vålla stor skada placeras i ökande omfattning i särskilda områden. Utplacering av dessa djur ställer speciella krav på stängslen, och här är Poda favoritleverantör eftersom vi har expertisen att montera kraftiga, effektiva och säkra elektriska stängsel.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet