Montering och service

Stängselunderhåll

Poda erbjuder professionellt stängselunderhåll från A till Ö. Våra center förfogar över specialiserade maskiner och välutbildade medarbetare som kan lösa alla stängseluppgifter. Du hittar ditt lokala center här

Professionell rådgivning

Om du vill ha rådgivning i samband med en förestående stängseluppgift kan du kontakta ditt lokala Poda-center. Poda erbjuder professionell rådgivning, vägledning och hjälp med projektering av stängsellösningar – och gärna på plats så att vi med egna ögon kan skapa oss en bild av uppgiften.

Erbjudande på stängsel

Om du vill ha ett erbjudande på stängsel kan du kontakta ditt lokala Poda-center. Skicka oss gärna en skiss med en kort beskrivning av det uppdrag du vill ha löst. Skissen bör indikera avstånd, hörnor och sidor, medan beskrivningen minst bör omfatta syfte, önskad stängseltyp, ex. nätstängsel för får, trådstängsel för nötkreatur eller slanstängsel för hästar.

Som regel är offerten gratis och vi besöker dig också gärna för att se närmare på uppgiften.

Montering av stängsel

Om du vill ha professionell montering av ditt stängsel kontaktar du ditt lokala Poda-center. Vi har mer än 45 års erfarenhet av stängsel, och det kommer naturligtvis dig till godo. Poda har monterat stängsel sedan år 1975, och våra center har i genomsnitt mer än 10 års branscherfarenhet. Vi utbildar årligen våra montörer, och våra center förfogar samtliga över en specialiserad maskinpark. Vi kan därmed alltid erbjuda effektiv och professionell montering av stängsel.

Underhåll och service av stängsel

Djur, väder och objudna gäster sliter på ditt stängsel, vilket kan medföra att det förr eller senare inte kan sköta sin uppgift – i allmänhet att hålla djur inne och objudna gäster ute. Dessutom kan särskilt elstängsels effektivitet variera med vattenhalten i jorden och den vegetation som växer över trådarna (medför förlust av spänning). Ansvaret för att stängslet är funktionsdugligt är som utgångspunkt ägarens, men Poda erbjuder larmsystem, tillsyn, service och underhåll som gör det lättare och tryggare för dig att hålla djuren bakom stängsel. Kontakta ditt lokala Poda-center för mer information om våra tjänster.

Gör-det-själv

Om du själv vill montera ditt stängsel hjälper vi dig gärna med goda råd om allt från materialval till lämplig montering. Vi erbjuder naturligtvis också leverans av stängselmaterial till din bostad. Montering av stängslen är normalt den mest krävande delen av uppdraget, men den undervärderas ofta. Därför erbjuder Poda borrning av hål och neddrivning av pålar med våra terränggående och professionella maskiner. Detta tillvägagångssätt kan spara dig en massa tid och energi och därmed göra det lättare för dig att bli färdig med stängslet i tid.

Hitta återförsäljare

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet