Country House - stilren design


Stilren design

Country House-grindserien är utförd i samma höga, hantverksmässiga kvalitet som Country Ranger-grindarna, men utan Ranger-seriens ”horn” och den långa tvärsträvan. Den snygga, stilrena designen passar in i alla landskap och förskönar alla fastigheter.

Country House är utmärkta som ledöppningar - och passar särskilt bra i ett snyggt läktstängsel. Till grindarna finns dessutom ett matchande kompletteringsstängsel med 5 läktar som med fördel kan monteras vid sidan av grindarna i en harmonisk och helgjuten entré.

Hårdträ eller tryckimpregnerad furu

Country House-grindarna har en höjd på 112/114 cm och fås i antingen hårdträ eller tryckimpregnerat utförande i längderna 120, 180, 240, 300 och 360 cm. Hårdträgrindarna har en snygg finish med bara några få och små knastar. Tryckimpregnerad gran är lite mer rustik, men samtidigt en robust och väderbeständig lösning - och perfekt om grindarna ska målas.

Du kan om du så önskar få dina grindar monterade på fyrkantiga grindstolpar med pyramidtopp i FSC-certifierat hårdträ eller på tryckimpregnerade grindstolpar.

Till grindarna fås kompletta beslagspaket med alla nödvändiga tappar, gångjärn, fästen mm. till både små och stora enkel- och dubbelgrindar.

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022