Super vattenkar

Konstruerade för att tåla hård belastning

Podas vattenkar är speciellt konstruerat för belastningar i marken. Vattenkaren är rotationsgjutna och utrustade med förstärkningsprofiler och en kraftig vikt kant, vilket gör dem extra robusta och hållbara. Därför tål de större belastningar från både djur och maskiner.

Alla Podas vattenkar är dessutom utrustade med en avtappningsplugg, som underlättar rengöring och hantering i vardagen.

Miljövänligt

Materialet är en robust och hållbar polyetenplast (PE) som är motståndskraftig mot solens nedbrytande effekt. Polyeten är dessutom miljövänligt: Vid förbränning avges bara vatten och koldioxid.

Godkänt för livsmedel

Till skillnad från andra vattenkar och baljor är Podas vattenkar godkända för livsmedel, och fria från tungmetaller och ämnen som bl.a. misstänks ha hormonstörande effekter.

Förberett för dold ventil

De gröna 2017 Super-vattenkar från Poda är kraftigare än de svarta Standard modellerna och är förberedda för montering av en dold flottörventil (extrautrustning). Den inbyggda ventilen är fullständigt fysiskt skyddad mot skador, och säkerställer därmed en stabil och pålitlig vattenförsörjning för djuren.

Super-vattenkaren levereras i 2 storlekar på 600 respektive 1 000 liter och med hela 8 års garanti.Super-vattenkaren är förberedda för montering av en dold flottörventil. Inbyggnaden skyddar ventilen och säkerställer en särskilt pålitlig vattenförsörjning.