Mobil Färist - färist i flyttbar version

Den mobila färisten bygger vidare på Podas originalfärists framgångar.

En komplett enhet

Podas originalfärist utmärker sig genom att vara en komplett enhet med botten och sidor, som helt enkelt placeras i en utgrävning på plats, utan behov av gjutning av fundament.

Den nya mobila färisten är en helt ny typ, som helt enkelt placeras på marken. Färisten är upphöjd på mitten så att djur ska avskräckas från att passera den.

För skiftande eller temporär användning

Den mobila färisten är avsedd för temporär användning i naturområden och på avlägsna platser, där den kommer att vara ett snabbt och effektivt alternativ till etablering av grindar. OBS: Pga. förhöjningen är den mobila färisten inte lämplig för personbilar.

Skräddarsydd efter dina behov

Den mobila färisten byggs samman av förtillverkade och standardiserade delar, och kan därmed skräddarsys. Förutom storleken anpassas belastningsbarheten för att ge dig den perfekta lösningen för just ditt ändamål. Färisten kan dessutom levereras antingen fullständigt galvaniserad eller i en variant med obehandlade rör. Det rostiga utseendet är att föredra i ex. naturområden, där de rostiga rören mer diskret kommer att smälta in i omgivningen.

Det finns många olika kombinationsmöjligheter med detta unika mobila färistsystem. Kontakta ditt Poda-center för en offert på en mobil färist som konstruerats speciellt för dina behov!

 


Download