Robust och mångsidig grind


Country Estate är den perfekta lösningen när du vill ha en snygg trägrind som matchar ditt nätstängsel.

Grindarna är konstruerade för eftermontering av nät. Därmed får du en komplett och tättslutande lösning, som håller såväl små som stora djur inne (eller ute).

De 110 cm höga grindarna passar ex. för montering av 90 cm Poda Multinet®. Frihöjden är bara 3 cm, vilket gör att grinden kan sluta tätt till underlaget. Om grinden ska sluta tätt i sidorna bör den monteras på grindstolparnas bak- eller framsida, istället för mellan grindstolparna.

En Country Estate-dubbelgrind möjliggör enkel åtkomst till en inhägnad lekplats. Dubbelgrinden består av en liten och en stor trägrind | Poda Stängsel

 


En flicka håller på att låsa upp en trägrind | Poda Stängsel

Country Estate-grindarna tillverkas av märgfri gran från Karpaterna. Märgfritt trä reducerar vridning och ökar hållbarheten. Läkterna är behagligt avrundade och hyvlade, och därmed är grinden plan på båda sidor. Efter tillverkningen tryckimpregneras hela grinden.

Country Estate fås i 4 storlekar som kan monteras som enkel- eller dubbelgrindar. Grinden är hela 7 cm tjock och monteras med Poda-beslag, samt låsanordning enligt önskemål.

 


Tekniska specifikationer

Tillverkad i tryckimpregnerad märgfri gran. Ramar och korsläkter är utförda med dimensionerna 70 mm x 85/95 mm.

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

En liten trägrind ger åtkomst till ett mindre, inhägnat gräsområde | Poda Stängsel

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022