Vägbom i trä - naturlig och snygg

Den klassiska, enkla vägbommen passar bra på många platser – ex. om man vill spärra av en tillfartsväg för obehöriga fordon eller om man vill att en färdväg bara ska vara öppen under vissa perioder.

Det naturliga alternativet till en metallbom

En vägbom i trä är prisvärd och smälter bättre in i miljön än metallbommar när den ska monteras i eller kring naturområden. Denna vägbom kommer att harmonisera med sina omgivningar.

Bommen monteras med ett skräddarsytt beslagsset bestående av robusta, varmgalvaniserade beslag. Vägbommen är låsbar i både öppet och stängt läge. Låsdonet är utrustat med runda byglar som täcker de kantiga delarna för att förhindra skador vid närkontakt.

Monteras på stolpar enligt önskemål

Vägbommen monteras enligt önskemål på tryckimpregnerade stolpar eller stolpar i robiniaträ. Vi använder våra välkända Poda Stängselstolpar, som är tillverkade i NTR-A-impregnerad norsk furu. Vi ger 20 års garanti på Poda Stängselstolpar.

Som ett särskilt miljövänligt alternativ rekommenderar vi Poda Ekostolpar. Dessa stolpar är tillverkade i minimalt förarbetad robinia, vilket ger dem ett rustikt utseende. Hållbarheten är också bra – bättre än ex. ek, se de etablerade standarderna.

Data och specifikationer

 


Download