Passager, stättor och cykelställ

Klassiska stättor, passager och cykelställ i naturmaterial för enkelt tillträde till inhägnader i naturområden etc.

Poda är mer än bara ett stängsel 

Vi kan också leverera de rätta, naturliga lösningarna som ger tillträde till naturområden, betesmarker och andra ställen där djur är instängslade. Gemensamt för våra lösningar är att vi anpassar stängsel och grindar efter användarna och de inhägnade djuren.  Här hittar du klassiska konstruktioner, som vi tillverkar i trä. Vi rekommenderar våra Ekostolpar, som är tillverkade i europeisk robinia, känt för sin hårdhet och långa livslängd. Träet är minimalt förarbetat och helt obehandlat. Träet kan därmed utan problem återanvändas eller ingå i naturens eget kretslopp.

Stättor

En stätta är en traditionell konstruktion för passage över eller genom ett stängsel. Denna A-konstruktion är både enkel och säker. Stegmodellen kan tillverkas med maximalt 3 steg för stängsel och med en höjd på 120 cm samt göras flyttbar, vilket är perfekt för tillfällig användning, som ex. vid jakt, orienteringslopp eller guidade turer. Modellen med planksteg är särskilt användarvänlig tack vare de breda, platta stegen. Dock kan getter passera. 

Passager

Passager har flera tillämpningar. En förskjuten passage kan fungera som en avspärrning för bilar samt som en chikan, som tvingar cyklister att sänka hastigheten – samtidigt som gående kan passera. En förskjuten passage kan dock inte förhindra djur från att ta sig igenom, men en pilformad passage kan konstrueras så att hästar och nötkreatur hålls inne. Är gångstigarna i inhägnaden anpassad till rullstolsbundna har vi den anpassade HandGaten som gör passagen möjlig men håller djuren säkert ute. 

Cykelställ

Där det inte är tillåtet (eller möjligt) att ta med sig sin cykel finns det behov av ett cykelställ. Naturligtvis ska även detta vara gjort av trä. Vi konstruerar även cykelställen efter önskemål - den perfekta, naturliga lösningen!

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Tekniska specifikationer

Produktblad

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet