Säkerhetsstängsel

Skydda din egendom från stöld och vandalism med ett stabilt säkerhetsstängsel från Poda

Poda är din lokala partner inom säkerhetsstängsel

 • Nyanläggning
 • Stängsel för byggplatser
 • Reparation och underhåll
 • Serviceavtal


Poda stängsel har lång erfarenhet av alla typer av stängsel och löser gärna dina uppdrag inom säkerhetsstängsel – stora som små. Vi tar hand om allt, så du behöver bara en kontaktperson, oavsett om det gäller nyckelfärdiga projekt, rådgivning, material, montering eller service. Om du ingår ett serviceavtal med Poda kan du dessutom få dina stängsel kontrollerade med jämna mellanrum och snabbt få hjälp vid skador och olyckor. 

Vårt sortiment av säkerhetsstängsel

Traditionella och unika säkerhetsstängsel för alla ändamål - med eller utan eltrådar:

 • Traditionellt flätverksstängsel monterat på stålstolpar
 • Kraftigt panelstängsel
 • Robust Poda Multinet® – ex. monterat på trästolpar för ett naturligt uttryck

Flätverksstängsel är den välkända typen av säkerhetsstängsel med stängseltrådar som är flätade i ett sicksack-mönster. Flätverket monteras på stålstolpar med robusta bärtrådar. Vi kan komplettera alla stängsel med taggtråd eller strömförande trådar.

Panelstängsel är tillverkade av stabila stängselpaneler. Varje enskild panel är tillverkad av kraftiga, helsvetsade stålstänger som ger detta säkerhetsstängsel ett exklusivt uttryck. Panelstängsel kan levereras lackerade i färger efter önskemål. En riktigt elegant lösning när det krävs något extra.

Poda Multinet® är perfekt för dig som vill ha ett säkerhetsstängsel med ett mer naturligt och vänligt uttryck – ex. monterat på Podas slitstarka trästolpar. De kraftfulla våg- och lodräta trådarna är tillverkade i high tensile-stål och alla trådar är förbundna med kraftiga korsknutar. Maskstorleken på endast 50 x 100 mm gör dessutom stängslet extremt svårt att klättra i.

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring vilket säkerhetsstängsel som är perfekt för just ditt företag.

Portar och grindar från Poda

Vi levererar och monterar alla typer av portar och grindar – med eller utan automatik:

 • Utrymmesbesparande skjutportar
 • Solida sväng- och fällportar
 • Lättviktsgrindar med nät

En skjutport är den perfekta lösningen för ditt säkerhetsstängsel. Utrymmet utnyttjas optimalt eftersom skjutporten inte tar upp plats vid öppning och stängning. Porten kan styras med flera olika automatiklösningar, ex. med timer, mobil fjärrkontroll, sensorer eller mobiltelefon. Med en detektorslinga nedgrävd framför porten kan vi dessutom se till att den öppnas och stängs helt automatiskt när man passerar genom den. Svängportar finns i både stål och aluminium. De kan levereras i önskad färg och storlek.

Sväng- och fällportar för säkerhetsstängsel är kraftiga grindtyper som inte kompromissar med säkerheten. En svängport monteras med gångjärn och tappar, och kan monteras både som dubbelgrind (port) och som enkelgrind – ex. som en smal gånggrind. Även dessa grindar kan kombineras med automatik och utföras efter önskemål.

Lättviktsgrindar med nät är en ekonomisk lösning för säkerhetsstängsel. Dessa standardgrindar är helsvetsade och varmgalvaniserade, och nätet är tillverkat av stålstänger med små maskor på 75 mm. En stabil och väl fungerande lösning med många användningsområden.

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring vilka portar och grindar som bäst passar ditt säkerhetsstängsel.

Bättre byggplatsstängsel med Poda

Poda Stängsel är den perfekta samarbetspartnern när du ska skydda maskiner, material och utrustning mot stölder och vandalisering på byggplatserna. Låt oss stå för inhägnaderna – så får du en sak mindre att oroa dig för.

Med våra stängsel och lättviktsgrindar blir arbetsplatsen både säker och väl fungerande. Om olyckan skulle vara framme, eller om inhägnaden ska ändras eller kompletteras längre fram, kan ditt Poda-center även hjälpa dig under byggprocessen.

Poda Stängsel monterar riktiga stängsel och grindar runt dina bygg- och renoveringsprojekt – ett riktigt bra alternativ till hyrda stängselelement:

 • Enkelt: Poda Stängsel står för montering, underhåll och demontering
 • Säkert: Stabila, fastmonterade stängsel och grindar
 • Ekonomiskt: Ett bra alternativ till hyrda stängsel
 • Snabbt: Monteras med våra specialmaskiner
 • Flexibelt: Vi konstruerar stängslen efter dina önskemål och behov

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring stängsellösningar för din byggarbetsplats.

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet