Tre elefanter syns bakom ett fast staket.
Stängsel för zoo och djurpark

Poda monterar professionella stängsel för instängsling av alla typer av djur - även till djurparker.

Unika stängsel för djurparker

Stängsel för djurparker ska förena hänsyn till djuren och säkerhet med estetik och omsorg om allmänheten. Materialen ska vara robusta så att stängslet kan stå emot djurens påverkan, och samtidigt ska det vara konstruerat så att djuren inte skadas vid kontakt med stängslet. Dessutom ska stängslet passa snyggt ihop med den lokala arkitekturen och ge allmänheten en trygg och öppen utsiktspunkt mot djuren. Bra stängsel för djurparker är därför unika lösningar som förutsätter erfarenhet och kreativitet.

Din professionella stängselpartner

Poda är montör av professionella stängsel för inhägnad av djur. Vi har funnits på marknaden i mer än 40 år och från våra 8 center erbjuder vi rådgivning, montering och underhåll av alla typer av stängsel för djur. Våra montörer är erfarna och de förfogar samtliga över professionella verktyg och maskiner. Skräddarsydda stängsellösningar är en naturlig del av vår vardag, och därför kan du vara säker på kompetent och kvalificerad sparring när du väljer Poda som leverantör.

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

En man installerar elektriska ledningar ovanpå ett högt staket i en djurpark. En isbjörn går säkert omkring i sin inhägnad, som består av både ett elstängsel och ett nätstängsel. En man installerar elektriska ledningar ovanpå ett högt staket i en djurpark. Tre bisons står bakom ett högt nätstängsel i en djurpark.

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar gärna fram en offert till ditt kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet