Stängsel för solcellsparker

Poda är din professionella stängselpartner

Hos Poda Stängsel hittar du rätt stängsellösning när kraven för just ditt projekt ska uppfyllas. 

 

Ska stängslet smälta in i vegetationen? I så fall kan vi t.ex. konstruera säkringsstängsel med nät på trästolpar. Extra säkring med elstängsel, taggtråd eller larm efter önskemål. Ska betande djur gå i hagen? Då har vi erfarenheten och de nödvändiga nät- och elstängsellösningarna – och kan dessutom installera utrustning till försörjning av dricksvatten till djuren.

 

Du kan läsa mer om våra stängsellösningar i denna broschyr >>

 

Låt djuren ansvara för avbetningen – i säkra och hållbara inhägnader.


Du slipper allt besvär 

Med Poda som din stängselpartner behöver du bara en kontakt. Som totalleverantör kan vi leverera kompletta lösningar för alla typer av stängsel och inhägnader. Vi erbjuder såväl rådgivning som material, montering och underhåll. 

Vi tar snabbt och effektivt hand om det tunga monteringsarbetet med hjälp av specialmaskiner och -utrustning. Med en professionell stängselmontering kan du vara säker på att inhägnaden är korrekt utformad och kommer att fungera felfritt i många år framöver.

Specialmaskin med hydraulisk pålningshammare säkerställer snabb och stabil montering av stängselstolparna.


Nätstängsel på Poda Ekostolpe - Lättviktsgrindar med flätvärk - Traditionellt säkringsstängsel.


God stängselekonomi

Vi på Poda har mer än 45 års erfarenhet av kvalitetsstängsel. Det innebär bl.a. att du kan dra nytta av alla fördelar med våra beprövade konstruktioner och hållbara material. 

 

Resultatet är ett säkrare och mer välfungerande stängsel, med betydligt längre livslängd. Därmed slipper du besväret och ytterligare kostnader för extra material och montering, eftersom stängslet inte kommer att behöva repareras eller bytas ut i förtid. Det är vad vi kallar bra stängselekonomi!

 

Effektiv montering av nätstängsel med specialmaskin. Här med Podas tryckimpregnerade stängselstolpar (20 års garanti).. 


Låt Poda ta hand om dina stängselprojekt!

Poda-centren förfogar över en specialiserad maskinpark och välutbildad, professionell personal. Som en del av Poda-gruppen besitter varje enskilt Poda-center betydliga erfarenheter och resurser – även när de riktigt stora projekten ska lösas. 

 

Ett samarbete med Poda är helt enkelt din garanti för ett lyckat stängselprojekt – varje gång!

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020