Skogsstängsel


Stängsel för julgranar

Julgranarnas färska, mjuka skott är en läcker måltid för rådjur och dovhjortar; och när skotten äts deformeras träden varpå de nedklassificeras och blir mindre värda. Därför är det sunt förnuft att investera i effektiv inhägnad av dina julgranar.

Professionella skogsstängsel

Poda erbjuder rådgivning, montering och underhåll av alla typer av skogsstängsel. Våra montörer har lång erfarenhet, och de förfogar samtliga över professionella verktyg och terränggående fordon. Därför är du garanterad ett robust och effektivt skogsstängsel när du väljer Poda som leverantör.

 


Effektiva skogsstängsel

Hos Poda har vi mer än 45 års erfarenhet av stängsel för djur, och därför har vi både expertis och material för att montera skogsstängsel som effektivt skyddar växter och träd från att skadas av harar, hjortar och andra djur.

 


Stängsel för julgranar, nyplanteringar och naturområden

Poda är din naturliga partner vid instängsling av julgranar, nyplanteringar och odlingsstart i skogen. Allt du behöver Poda lagerhåller material för skogsstängsel och därför kan vi erbjuda snabb leverans av bland annat

• Stålstängsel
• Tryckimpregnerade stolpar
• Grindar med flätverk

Professionell montering
Vi erbjuder snabb och effektiv uppsättning av alla typer av skogsstängsel samt röjning av stängsellinjer m.m. Vi förfogar över professionell utrustning och terränggående maskiner som kan ta sig fram i till och med den mest oframkomliga terräng. Ditt Poda-center är redo att hjälpa dig lösa alla dina stängseluppdrag, från A till Ö. Kontakta oss för en kostnadsfri och intet förpliktigande offert på skogsstängsel!

Tekniska specifikationer

Material för skogsstängsel Poda lagerför nätstängsel, tryckimpregnerade stolpar och grindar med flätverk, perfekta för skogsstängsel. Vi ger gärna råd om rätt materialval för ditt aktuella stängseluppdrag - med hänsyntagen till stängslets önskade funktion, styrka och livslängd. På så sätt garanteras du bästa möjliga stängselekonomi. Nedan kan du se exempel på populära produkter för skogsstängsel.

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022