Skogsstängsel

Stängsel för julgranar

Julgranarnas färska, mjuka skott är en läcker måltid för rådjur och dovhjortar; och när skotten äts deformeras träden varpå de nedklassificeras och blir mindre värda. Därför är det sunt förnuft att investera i effektiv inhägnad av dina julgranar.

Professionella skogsstängsel

Poda erbjuder rådgivning, montering och underhåll av alla typer av skogsstängsel. Våra montörer har lång erfarenhet, och de förfogar samtliga över professionella verktyg och terränggående fordon. Därför är du garanterad ett robust och effektivt skogsstängsel när du väljer Poda som leverantör.

Anläggning av ädellövskog med bidrag

Plantera ädellövskog och få upp till 80 procent i ersättning, inklusive stängsling.

Se mer på Skogsstyrelsen.se.

Stängsel för naturområden

Bestånden av rådjur och kronhjort växter stadigt, och därför upplever markägarna stigande problem med buskar och träd som bits sönder på vintern när djuren har svårt att hitta föda. Dessutom tillkommer barkskador på våren när bockar och hjortar skrapar av stjälkar med den nya uppsättningen (horn). Båda delar medför förluster av plantor och försämrad tillväxt, vilket är synonymt med kostnader och värdeminskning, och därför är skogsstängsel som regel en god investering.

Effektiva skogsstängsel

Hos Poda har vi mer än 40 års erfarenhet av stängsel för djur, och därför har vi både expertis och material för att montera skogsstängsel som effektivt skyddar växter och träd från att skadas av harar, hjortar och andra djur.