Skogsstängsel, viltstängsel och rovdjursavvisande stängsel

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 


Spara pengar med skogsstängsel

Harar och hjortar kan orsaka stor skada på julgranar och kulturområden i skogen, och därför kan ett robust stängsel som effektivt håller djuren på avstånd spara dig mycket pengar på underhåll och förlorade inkomster.

Professionell montering

Poda lagerför och monterar ett stort urval av stängsel för skog, vilt, hjortfarmar och Zoologiska trädgårdar. Våra skickliga montörer erbjuder rådgivning, montering och underhåll av alla typer av stängsel för skog och vilt.

Djurparker och ZOO

Poda har monterat stängsel för djurparker och Zoologiska trädgårdar sedan 1975. Ex har Poda levererat och monterat det elektriska stängslet för elefanthuset på Köpenhamns ZOO, bisonstängsel för Randers Regnskov och hjortstängsel för Hindsgavl dyrehave vid Middelfart.

Fokus på säkerhet

Ursprungliga djur som vildsvin och bison som potentiellt kan vålla stor skada placeras i ökande omfattning i särskilda områden. Utplacering av dessa djur ställer speciella krav på stängslen, och här är Poda favoritleverantör eftersom vi har expertisen att montera kraftiga, effektiva och säkra elektriska stängsel.


 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022