Säkerhetsstängsel

 

Poda är din lokala partner inom säkerhetsstängsel:

 • Nyanläggning
 • Stängsel för byggplatser
 • Reparation och underhåll
 • Serviceavtal

 

Poda stängsel har över 45 års erfarenhet av alla typer av stängsel och löser gärna dina uppdrag inom säkerhetsstängsel – stora som små. Vi tar hand om allt, så du behöver bara en kontaktperson, oavsett om det gäller nyckelfärdiga projekt, rådgivning, material, montering eller service. Om du ingår ett serviceavtal med Poda kan du dessutom få dina stängsel kontrollerade med jämna mellanrum och snabbt få hjälp vid skador och olyckor. 
 

 


 

Vårt sortiment av säkerhetsstängsel

 

Kraftiga och exklusiva panelstängsel

 

Traditionella och unika säkerhetsstängsel för alla ändamål - med eller utan eltrådar:

 • Traditionellt flätverksstängsel monterat på stålstolpar
 • Kraftigt panelstängsel
 • Robust Poda Multinet® – ex. monterat på trästolpar för ett naturligt uttryck

 

Flätverksstängsel är den välkända typen av säkerhetsstängsel med stängseltrådar som är flätade i ett sicksack-mönster. Flätverket monteras på stålstolpar med robusta bärtrådar. Vi kan komplettera alla stängsel med taggtråd, strömförande trådar och/eller larm.

 

Panelstängsel är tillverkade av stabila stängselpaneler. Varje enskild panel är tillverkad av kraftiga, helsvetsade stålstänger som ger detta säkerhetsstängsel ett exklusivt uttryck. Panelstängsel kan levereras lackerade i färger efter önskemål. En riktigt elegant lösning när det krävs något extra.

 

Poda Multinet® är perfekt för dig som vill ha ett säkerhetsstängsel med ett mer naturligt och "vänligt" uttryck – ex. monterat på Podas slitstarka trästolpar. De kraftfulla våg- och lodräta trådarna är tillverkade i high tensile-stål och alla trådar är förbundna med kraftiga korsknutar. Maskstorleken på endast 50 x 100 mm gör dessutom stängslet extremt svårt att klättra i.

 

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring vilket säkerhetsstängsel som är perfekt för just ditt företag.
Hitta ditt lokala Poda-center här >>

Traditionellt flätverksstängsel monterat på stålstolpar – med eller utan elsäkring

 

Poda Multinet monterat på Poda Ekostolpar

 

 


 

Portar och grindar från Poda

 

Med en skjutport i stål eller aluminium får du en säker och utrymmesbesparande portlösning

 

Vi levererar och monterar alla typer av portar och grindar – med eller utan automatik:

 • Utrymmesbesparande skjutportar
 • Solida sväng- och fällportar
 • Lättviktsgrindar med nät

 

En skjutport är den perfekta lösningen för ditt säkerhetsstängsel. Utrymmet utnyttjas optimalt eftersom skjutporten inte tar upp plats vid öppning och stängning. Porten kan styras med flera olika automatiklösningar, ex. med timer, tangentbord, mobil fjärrkontroll eller mobiltelefon. Med en "detektorslinga" nedgrävd framför porten kan vi dessutom se till att den öppnas och stängs helt automatiskt när man passerar genom den. Svängportar finns i både stål och aluminium och kan levereras med storlek och färg efter önskemål.

 

Sväng- och fällportar för säkerhetsstängsel är kraftiga grindtyper som inte kompromissar med säkerheten. En svängport monteras med gångjärn och tappar, och kan monteras både som dubbelgrind (port) och som enkelgrind – ex. som en smal gånggrind. Även dessa grindar kan kombineras med automatik och utföras efter önskemål.
Lättviktsgrindar med nät är en ekonomisk lösning för säkerhetsstängsel. Dessa standardgrindar är helsvetsade och varmgalvaniserade, och nätet är tillverkat av stålstänger med små maskor på 75 mm. En stabil och väl fungerande lösning med många användningsområden.

 

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring vilka portar och grindar som bäst passar ditt säkerhetsstängsel.
Hitta ditt lokala Poda-center här >>

Lättviktsgrindar med nät ger dig en ekonomisk och flexibel lösning

 

Med en svängport i stål, här monterad med taggtråd, förbättras din och ditt företags säkerhet dygnet runt

 

 


 

Bättre byggplatsstängsel med Poda

 

Skydda din byggplats mot objudna gäster och vandalisering med fastmonterade stängsel och grindar. T.ex. detta stålstängsel med taggtråd, monterat på solida trästolpar.

 

Poda Stängsel är den perfekta samarbetspartnern när du ska skydda maskiner, material och utrustning mot stölder och vandalisering på byggplatserna. Låt oss stå för inhägnaderna – så får du en sak mindre att oroa dig för.

 

Med våra stängsel och lättviktsgrindar blir arbetsplatsen både säker och väl fungerande. Om olyckan skulle vara framme, eller om inhägnaden ska ändras eller kompletteras längre fram, kan ditt Poda-center även hjälpa dig under byggprocessen.

 

Poda Stängsel monterar riktiga stängsel och grindar runt dina bygg- och renoveringsprojekt – ett riktigt bra alternativ till hyrda stängselelement:

 • Enkelt: Poda Stängsel står för montering, underhåll och demontering
 • Säkert: Stabila, fastmonterade stängsel och grindar
 • Ekonomiskt: Ett bra alternativ till hyrda stängsel
 • Snabbt: Monteras med våra specialmaskiner
 • Flexibelt: Vi konstruerar stängslen efter dina önskemål och behov

 

 

Kontakta ditt lokala Poda-center för kompetent rådgivning kring stängsellösningar för din byggarbetsplats
Hitta ditt lokala Poda-center här >>

Med riktiga, fastmonterade och låsbara stålgrindar blir arbetsdagarna på byggplatsen enklare, säkrare och mer produktiva

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022