Rastgårdar för hundar

Rastgårdar från Poda

Rastgårdar för hundar som är monterade av Poda är det naturliga valet för kennlar och privatpersoner. Det beror på den säkra och slitstarka kvaliteten som ger dig mesta möjliga trygghet och värde för pengarna.

Hos Poda använder vi Multinet® när vi bygger rastgårdar för hundar. Det beror på nätets unika egenskaper som kombinerar säkerhet för hunden med flexibilitet och hållbarhet. Med en rastgård från Poda garanteras du därför en säker, snygg och effektiv lösning som du kan ha glädje av i många år. Rastgårdar med Multinet® är helt enkelt sunt förnuft.

Marknadens mest kraftfulla nät

Multinet® från Poda är tillverkat av härdad tråd med en diameter på 2,5 mm, vilket ger nätet oöverträffad styrka och flexibilitet. Maskorna mäter 5x10 cm och trådarna är sammanfogade med en extra stark knut som inte kan brytas som fogarna i svetsade nät.

Tråden är varmgalvaniserad med ett tjockt lager zink som tillsats aluminium, vilket dramatiskt ökar slitstyrkan. Till skillnad från plastbelagd tråd skadas inte galvaniseringen på Multinet när hunden hoppar upp mot nätet och placerar tassarna på det.