Hydraulisk grindöppnare

Den hydrauliska grindöppnaren fungerar oberoende av elnät, solceller eller batterier. Ger enkelt tillträde för alla – även på de mest avlägset belägna platserna.

Handikappvänlig grindautomatik med handpump

Detta system är ett helt nytt sett att göra naturområden mer tillgängliga för rullstolsanvändare och andra funktionshindrade personer, föräldrar med barnvagnar, cyklister, ryttare m.m.

Kan monteras överallt

Den hydrauliska grindöppnaren är 100 % mekanisk och fungerar oberoende av elnät, solceller och batterier. Därmed kan du installera systemet även på de mest avlägset belägna platserna.

Öppna grinden med handpump – eller som vanligt

Om man är förhindrad från att – eller saknar möjlighet att – hålla grinden öppen medan man passerar kan man helt enkelt pumpa några få gånger med handpumpen, som är inbyggd på båda sidor av grinden. Systemet öppnar då grinden och håller den öppen tillräckligt länge för att man bekvämt ska kunna passera. Grindöppnaren blockerar inte grindens vanliga funktionalitet, och därmed kan gångtrafikanter fortfarande använda grinden som en vanlig grind.

Självstängande

Efter ett förinställt antal sekunder efter öppnandet stängs grinden automatiskt, och därmed riskerar man inte att grinden lämnas öppen och djuren rymmer från inhägnaden. Stängningstiden kan ställas in steglöst, och stängningskraften kan anpassas till aktuell grind. Systemet fungerar bäst på grindar som är upp till 1,2 meter breda och inte belastas av vind.

Som extra säkerhet använder systemet biologiskt nedbrytbar hydraulolja, som är godkänd för användning i närheten av vattendrag och skogsområden.

Den hydrauliska grindöppnaren är en okomplicerad och naturlig lösning som ger enkelt tillträde till naturområden, djurparker och andra inhägnade områden.

Hydraulisk grindöppnare

Detta system är ett helt nytt sätt att göra naturområden mer tillgängliga för rullstolsanvändare och andra personer med funktionsnedsättningar samt cyklister, ryttare etc.

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Tekniska specifikationer

Produktblad

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet