Poda SMS Alarm - vakar över dina djur


Poda stängsellarm skyddar dina djur

Poda SMS Alarm är en liten larmbox som ansluts till ett elektriskt stängsel och skickar ett SMS och/eller ett e-postmeddelande i tillfälle av funktionsfel. Det ger dig möjlighet att reagera snabbt för att förhindra dina djur från att smita och bli inblandade i olyckor.

Enkelt att installera och använda

Den stora nyheten är att du inte behöver köpa ett SIM-kort: Nätverksanslutningen är inkluderad i systemet och larmet fungerar oberoende av telebolag. Inga installationskostnader, inga onödigt långa abonnemangsperioder och inga extra avgifter.Det är extremt enkelt att installera och använda Poda SMS Alarmet. Du behöver bara ansluta larmet till det elektriska stängslet och registrera det på Internet.

Tre hästar går och betar på en äng. Ett Poda SMS Alarm är monterat på fållans elstängsel | Poda Stängsel

 


Tre svarta kor går och betar på en äng. Ett Poda SMS Alarm är monterat på fållans elstängsel | Poda Stängsel

Betala endast för det du behöver

Från din dator väljer du själv en driftperiod och betalar endast för denna period. Detta är en stor fördel när du enbart behöver stängsellarmet under en viss period - exempelvis för att övervaka en temporär fålla mm. Poda SMS Alarm är batteridrivet och kan användas överallt. Systemet kommer att automatiskt skicka ut en påminnelse när det är dags att byta batterier eller när driftperioden löper ut. På din dator kan du övervaka spänningen i stängslet och till och med ställa in ett gränsvärde som passar aktuellt stängsel.

Undvik intrång

En extra funktion gör att Poda SMS Alarmet kan bidra till att säkra värdefulla avelsdjur och andra djur mot tjuvar, aktivister eller djurmisshandlare. För detta ändamål kan larmet anslutas till en kontakt - ex en dörrkontakt - och kommer därefter att skicka ett meddelande i samma ögonblick som grinden eller dörren öppnas.

En annan möjlighet är att ansluta larmet till en flytkontakt i djurens vattenkar så att du tar emot ett meddelande om djuren saknar vatten. Upp till 5 olika personer kan ta emot larm och meddelanden.

 


Tekniska specifikationer

Dimensioner
HxBxD: 12x12x6 cm
Vikt: 490 gram

Strömförsörjning: 3 st. 1,5 volt AA litiumbatterier (medföljer). Batterier av typen litium säkerställer att larmet även fungerar vid frost. Poda SMS Alarmet skickar automatiskt ut ett meddelande när det är dags att byta batterier.

Driftperiod
Valfritt 1, 3, 6, 12 eller 24 månader.
Administreras på egen PC via användarportal.

Antal mottagare
Upp till 5 personer kan samtidigt ta emot meddelanden och larm.

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020