Om Poda


Vilka är vi?

Sedan 1975 har Poda Stängsel sålt, monterat och underhållit kilometervis av stängsel för lantbruk, företag och industrier samt trädgårdar och parker, och Poda Stängsel är idag Sveriges ledande stängselleverantör. Poda Stängsel har blivit synonymt med hög kvalitet, lång livslängd och därmed god stängselekonomi.

Respekt för miljön

FSC® Certified

Som en av få stängselleverantörer är Poda Stängsel certifierad FSC®-distributör (Forest Stewardship Council®). Det innebär att vi - under kontroll - står för de FSC-träprodukter du köper hos oss: från växtplats och fällning till allt förarbete.

Se Podas FSC®-certifikat »
Läs mer om FSC®-certifikatet »

Omsorg om människor

Vissa kallar det en social profil. Hos Poda Stängsel kallar vi det respekt för de människor vi handlar och umgås med.

Vad kan vi göra för dig?

Hos Poda Stängsel hittar du ett brett sortiment av kvalitetsmaterial och tillbehör - och du kan välja att få en nyckelfärdig stängsellösning som är skräddarsydd för dina behov.

Poda Stängsel projekterar ditt nya stängsel och undersöker ex. om det finns rör och kablar under marken så att kostsamma misstag undviks. Arbetet utförs snabbt och effektivt av våra professionella montörer som förfogar över rätt utrustning och maskiner - och bygger på mer än 40 års erfarenhet av stängsel.

Var hittar du oss?

I Sverige finns 7 Poda Stängsel center som ansvarar för projektering, montering och underhåll.

Hitta din närmaste Poda-återförsäljare »

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022