Poda Lyx Hundkoja – Året runt isolering

Kompromisslös helårsbostad till din hund

Många föredrar en traditionell hundkoja i trä, och för professionella och andra seriösa användare har Poda designat denna serie högkvalitativa hundkojor.

Lyx hundkojan är konstruerad för helårsanvändning. Som den enda på marknaden är den utrustad med hela 50 mm isolering i såväl sidor och golv som tak. Ett invändigt vindskydd ger lä inne i huset, och som extrautrustning kan det monteras en yttre dörr i 3 mm genomskinlig, mjuk plast.

För enkel invändig rengöring kan taket lyftas av utan användning av verktyg.

Kvalitet som håller

Lyx hundkojan är konstruerad av bra, hållbara kvalitetsmaterial. Taket är klätt med riktiga takpappspån och hörnen och dörröppningen är förstärkta med zinkprofiler för extra hållbarhet.

​De 3 storlekarna, medium, large och extra large, passar för alla hundar - från terrier till grand danois. Kojorna är väldimensionerade så att hunden kan stå upprätt inne i kojan.

Lyx hundkojan levereras utvändigt behandlad med träskydd. För att underlätta transport och hantering levereras kojorna omonterade och monteras enkelt på plats med de medföljande skruvarna och beslagen.