Poda Lyx Hundkoja – Året runt isolering


Kompromisslös helårsbostad till din hund

Många föredrar en traditionell hundkoja i trä, och för professionella och andra seriösa användare har Poda designat denna serie högkvalitativa hundkojor.

Lyx hundkojan är konstruerad för helårsanvändning. Som den enda på marknaden är den utrustad med hela 50 mm isolering i såväl sidor och golv som tak. Ett invändigt vindskydd ger lä inne i huset, och som extrautrustning kan det monteras en yttre dörr i 3 mm genomskinlig, mjuk plast.

För enkel invändig rengöring kan taket lyftas av utan användning av verktyg.

En hund står ute på den snötäckta marken vid sidan av sin helårshundkoja i ljust trä | Poda Stängsel

 


En hund är på väg ut genom dörren på sin hundkoja. Hundkojan är isolerad och tillverkad i ljust trä | Poda Stängsel

Kvalitet som håller

Lyx hundkojan är konstruerad av bra, hållbara kvalitetsmaterial. Taket är klätt med riktiga takpappspån och hörnen och dörröppningen är förstärkta med zinkprofiler för extra hållbarhet.

​De 3 storlekarna, medium, large och extra large, passar för alla hundar - från terrier till grand danois. Kojorna är väldimensionerade så att hunden kan stå upprätt inne i kojan.

Lyx hundkojan levereras utvändigt behandlad med träskydd. För att underlätta transport och hantering levereras kojorna omonterade och monteras enkelt på plats med de medföljande skruvarna och beslagen.

 


Sveriges absolut bästa hundkoja

Poda har designat och utvecklat denna kvalitetskoja som verkligen kan användas under hela året. Materialen är noggrant utvalda med tanke på både hållbarhet och hundens välbefinnande.

Hunden kan stå upprest inne i kojan som också är utrustat med invändigt vindfång. Som den enda på marknaden har dessa kojor hela 50 mm isolering på alla ytor och taket är avtakbart utan verktyg, så att man kan rengöra invändig. Kojan är invändig monterad med plywood, dörröppning och hörn är förstärkta med zink och taket är beklädd med kraftigt takpapp.


Levereras omonterad för enkel transport och hantering. Kojan monteras enkelt på få minuter. Skruvar och instruktioner medföljer.

Tekniska specifikationer

Sidor
Kojan är behandlad utvändigt med träskyddsmedel. Al invändig beklädnad och vindfång är monterad med obehandlad plywood.

Isolering
50mm isolering på alla ytor, inkl. taket.

Tak
Taket är belagt med kraftiga takpapp-shingel. Avtagbart utan verktyg.

Hörn och dörröppning
Dörröppning och hörn är förstärkta med zinkprofiler.

Fötter
Ekträ, 6 styck. ​​​​​

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

En hund sitter ute på den snötäckta marken framför sin helårshundkoja i ljust trä | Poda Stängsel

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022