Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel monterat vid en varumottagning.
Noistop Steel till företag

Få en bättre ljudmiljö med Noistop® Steel

Bullerskydd i toppklass

När ditt behov är en kvalitetslösning för att dämpa störande buller är Noistop® Steel det riktiga valet. Detta bullerplank har en kraftig kärna av ROCKWOOL® som är ett ljudisolerande och ljudabsorberande material. Stenull är hållbart, det brinner ej och kan återanvändas.

Noistop® Steel bullerplank byggs upp av moduler där stenullen är insatt i ramar av galvaniserat stål, som i sin tur monteras ned i profilerade stolpar av stål. Det är således en flexibel lösning som kan anpassas till olika behov.

Robust och hållbart

Noistop® Steel har dokumenterade ljuddämpande egenskaper och en lång levnadstid. Kombinationen av robust galvaniserat stål och ROCKWOOL® stenull ger normalt planket en levnadstid på över 30 år. Observera att hållbarheten beror på den specifika miljön där ditt staket ska placeras.

Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel med planterad växtlighet som reducerar ljudet från den intilliggande vägen.

Få det levande med plantering av klätterväxter

Stålnätet i Noistop®-konstruktionen hjälper klätterväxter att etablera sig och med tiden täcka planket till en ännu mer estetisk och tilltalande yttre.

Du kan välja mellan flera arter klätterväxter till ditt bullerplank. T.ex. murgröna, klätterhortensia, klematis eller klätterros. Välj klätterväxt efter vilket väderstreck planket riktar sig mot (norr/söder/öst/väst), jordförhållanden, tillgången till ljusinsläpp och vatten samt behovet av skötsel. Fråga oss eller anlita en lokal trädgårdsmästare till att vägleda dig om möjligheterna, beroende på placeringen av ditt bullerplank.

Två professionella stängselsmontörer från Poda Stängsel som är i gång med att montera ett Noistop® Steel bullerplank.

Anlita Poda till dina stängselsprojekt

Ett Poda Stängsel center råder över maskiner och välutbildad personal till att effektivt montera stängsel. Som en del av Poda-gruppen drar vi lärdom och erfarenhet av varandra så även de små som de stora projekten kan genomföras.

Genom att anlita ditt lokala Poda Stängsel center kan du tryggt komma i mål med ditt stängselprojekt!

Tekniska specifikationer

Modulstorlek

Färger

Produktblad

Låt oss montera ditt stängsel

Poda har monterat stängsel sedan 1975. Därför vågar vi lova en effektiv och professionell montering av ditt stängsel.

Läs mer om montering

Få en offert

Låt Poda stå för etableringen av ditt önskade stängsel och grindar. Kontakta Poda Stängsel i ditt område för en offert. 

Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel monterat vid ett dagis Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel omgivet av buskar och träd. Ett Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel monterat för att minska bullret från en värmepump. Paviljong med stora panoramafönster på företagets gemensamma område avskärmat med Noistop® Steel bullerplank från Poda Stängsel

Läs vår katalog 

Ladda ned vår katalog i dag. Få inspiration och information om ditt nästa staketprojekt

Har du frågor? 

Starta med att hitta ditt lokala Poda stängsel center. De kan komma med svar och kompetent rådgivning.

Hitta återförsäljare

Ditt lokala Poda Stängsel center tar
gärna fram en offert till ditt
kommande stängselsprojekt.

Varför välja Poda?

Lång erfarenhet

Totalleverantör

Vi tänker på miljön

Garanti för kvalitet