Vindskydd 3,5 x 14,0 m

Vindskydd 3,5 x 14,0 m

87.495,00 SEK

(inkl. moms)
Vindskydd med en invändig yta på 49 m2 och 2,6 – 2,8 m invändig frihöjd. Perfekt för stor häst- och nötkreaturshållning. Kraftig konstruktion med varmgalvaniserat tak och stomme samt fasad av impregnerat barrträ.
Modell/Varunr.: 571526
Vikt: 1555 kg
st.
Möjlighet att söka lä för sol, vind och nederbörd ger ökat välbefinnande för dina djur när de är i hagen under längre perioder i taget. Ett vindskydd på 3,5 x 14,0 m från Poda är en professionell lösning för stora djurhållare, i allmänhet på 16 – 24 hästar (jmf lagstiftning för hästhållning). Med 14 meters längd kan vindskyddet även monteras för användning för två djurhållningar eller skiftfållor, ex. med ca. 7 meter på varje sida av ett stängsel.

Våra vindskydd är tillverkade i en snygg design med robusta material som håller länge. Stolpar och stomme är utförda i kraftiga varmgalvaniserade stålprofiler. Stolparna har runda plana bottenplattor och saknar därför vassa kanter. Väggplankorna är 38 mm tjocka, släthyvlade och utrustade med not och fjäder, vilket gör konstruktionen mycket robust. Takplattorna är pressade i varmgalvaniserad plåt och har därefter lackerats vita på ovansidan och ljust gråa på undersidan. Profilen är hela 85 mm hög, vilket ger takplattorna stor styrka så att taket kan stå emot kraftig snöbelastning. Skruvar och bultar är tillverkade av rostfritt stål.

Invändigt har vindskyddet en frihöjd på minst 2,6 meter, vilket ger dig en behaglig arbetshöjd och säkerställer att till och med stora hästar fritt kan röra huvudet. Framtill har vindskyddet ett takutsprång på hela 1,2 meter, vilket minimerar leranhopning i och framför vindskyddet.

Vindskyddet är uppbyggt av standardelement och kan därför byggas ut. Dessutom är vindskyddet enkelt att ta isär och nedmontera om det ex. ska flyttas.

OBS: Vindskyddet bör göras fast i underlaget, ex. med hjälp av punktfundament eller jordankare.

Leveranstid på upp till 8 veckor kan förekomma. Kontakta ditt lokala Poda-center för mer information och montering.

Last ner produktblad for Poda Vindskydd.

Data:
  • Invändig yta 3,5 x 14,0 m (49 m2)
  • Invändig frihöjd 2,6 – 2,8 m
  • Takutsprång framsida 120 cm
  • Takutsprång baksida 30 cm
  • Stolpar 60 x 60 mm profilstål
  • Bottenplattor Ø 200 mm med 4 x Ø 12 mm hål
  • Väggplankor 38 mm gran med not och fjäder
  • Profilhöjd takplatta 85 mm
  • Vikt ca. 1600 kg