Ventil Jobe Megaflow 3/4

Ventil Jobe Megaflow 3/4"

870,00 SEK

(inkl. moms)
Smart membranventil för montering under vattenytan. Lämplig för vatten från små vattenverk och lämplig för djur som störs av ljud och oro på vattenspegeln. Fyller på vatten automatiskt.
Modell/Varunr.: 7000
Vikt: 0.3 kg
st.
Jobe Megaflow är en membranventil som lämpar sig särskilt för påfyllning av vatten i vattenkar när vattnet kommer från små vattenverk där korta driftsintervaller inte är önskvärda.

Påfyllning av vatten sker automatiskt, men först när vattennivån har sjunkit ca 2 cm. Härefter förblir ventilen öppen fram till vattnet har stigit till ursprunglig nivå. Detta säkrar att påfyllningen sker över längre intervaller, även under viss vindpåverkan.

Megaflow ska monteras under vattnet vilket samtidigt skyddar ventilen mot skador. Ventilen har den fördelen att påfyllningen sker lugn och ljudsvagt vilket passar bra för djur som annars blir störda av ljudet från vattnet eller oro i vattenspegeln. 

Jobe Megaflow kan hantera en förbrukning på upp till 350 liter per minut. Ventilen är försedd med ett förfilter som skyddar mot grovkornig smuts i vattnet. Megaflow kan avmonteras från sitt läge vilket gör det enkelt att rengöra och underhålla ventilen.

Data för Jobe Megaflow:

  • Tryck 5 – 150 PSI
  • Flöde 60 – 350 l/min