Hundkoja i trä Lux storlek XL

Hundkoja i trä Lux storlek XL

6.245,00 SEK

(inkl. moms)
Lyxig hundkoja i trä med vindskydd och 50 mm isolering på alla sidor. H 108 x L 206 x D 117 cm, passar för Irländsk varghund, Saint Bernard och Grand Danois.
Modell/Varunr.: 63404
Vikt: 80 kg
st.
Isolerad trähundkoja för Irländsk varghund, Saint Bernard och Grand Danois.

Hundkojan är perfekt för hundar som uppehåller sig utomhus under långa perioder i taget året om och den uppfyllerdet svenska jordbruksverkets föreskrifter för hundhållning.

Alla hundkojans utvändiga ytor är isolerade med 50 mm polystyren och den sammanlagda väggtjockleken är hela 72 mm. Dessutom är hundkojan utrustad med ett invändigt vindskydd som skyddar mot det drag och den vind som letar sig in genom dörröppningen. Hundkojan kan även utrustas med en dörr i genomskinlig mjukplast (tillköp).

Utvändigt är hundkojan beklädd med lodräta profilbrädor i gran som är behandlade med träskyddsmedel, och utvändigt med obehandlad kryssfaner. Taket är av 12 mm kryssfaner som är belagda med kraftiga takpapp-shingel och utrustat med kantlister av trä samt en droppnäsa i zink. Dörröppningen och de lodräta hörnen är försedda med en solid zinkbeklädnad.

Hundkojan är enkel att rengöra eftersom det är lätt att lyfta av taket och ta ut vindskyddet.

Hundkojan levereras som en monteringssats i 11 delar som enkelt monteras med de medföljande skruvarna. Det utvändiga träskyddsmedlet bör efterbehandlas efter 1 – 2 säsonger.

Lämplig för Irländsk varghund, Saint Bernard och Grand Danois. Om du är osäker på rätt storlek, kan du få mer information här: Jordbruksverket Djurskyddsbestämmelser.
  • Utvändiga mått inkl. tak (Höjd x Längd x Djup) 108x206x117
  • Utrymmets invändiga mått (innanför vindskyddet) (Höjd x Längd x Djup) 78x113x82
  • Utvändiga mått, utrymmet (Höjd x Längd x Djup) 89x185x96
  • Dörröppning (Höjd x Längd x Djup) 60x45x7
  • Vikt Ca 80 kg