Kit för automatik knäckarm enkelt

Kit för automatik knäckarm enkelt

9.305,00 SEK

(inkl. moms)
Kit för portautomatik med knäckarmsmotor. För montering på en port med 1 flygel. Kittet innehåller motor, styrenhet, fotoceller, fjärrkontroll, monteringsbeslag m.m.
Modell/Varunr.: 59444
Vikt: 18 kg
st.
Professionell portautomatik med kraftig knäckarmsmotor. Denna typ av automatik används för stora portblad och bärstolpar/pelare som i allmänhet är större än 30 x 30 cm.

Kittet innehåller allt du behöver för montering av automatik på en port med 1 flygel. Kittet levereras bl.a. med en kraftig 230 V AC knäckarmsmotor med 300 Nm moment och en totalvikt på hela 18 kg.

Kittet är perfekt för massiva portblad med en längd på upp till 300 cm och en vikt på upp till 300 kg (vägledande och med förbehåll för lokala förhållanden, ex. vindexponering). Motorn bör placeras så lågt som möjligt, med ändå så att kontakt med snö och jord minimeras.

Fjärrkontrollen är utrustad med två kanaler, vilket innebär att du förutom att styra porten även kan styra en annan 230 V enhet, ex. belysning (max 40 W). Styrenheten ger dig möjlighet för automatisk stängning av porten genom installation av extra säkerhet, ex. en fotocell.

Kittet innehåller::

  • 1 motor med knäckarm
  • 1 styrenhet PM 8000
  • 1 fjärrkontroll, 2-kanals
  • 1 radiokort 433 MHz
  • 1 fotocell
  • 1 set beslag för montering på stolpar och portblad

Motorn är förmonterad med ca 80 cm kabel. Vid längre avstånd för styrenheten förlänger man med installationskabel via en kopplingsdosa.