Country House grind 180cm hårdträ

Country House grind 180cm hårdträ

3.745,00 SEK

(inkl. moms)
Robust och stilren grind av tropiskt hårdträ. 5 tvärgående ribbor. Längd 180 cm, höjd 120 / 112 cm. Idealisk som grind till hästinhägnad eller port till ingångspartier.
Modell/Varunr.: 50180
Vikt: 36 kg
st.

Country House är vår mest efterfrågade serie av trägrindar. Elegant och stilren design, med fem tvärgående ribbor och en höjd på 112 cm är Country House idealisk som grind till de flesta häststaket.

Country House grindar är dessutom populära som trädgårdsgrindar eller portar i ingångspartier eftersom de effektivt håller de flesta mellanstora och stora hundar inne i trädgården.

 

Country House är tillverkad av det tropiska träslaget Keruing vilket bidrar till att grinden har en oöverträffad styrka och hållbarhet. Keruing har en vacker mellanbrun färg, jämn och rak fiberstruktur och är klassificerad i bästa hållbarhetsklass enligt DS/EN350-2 (klass 1). Var uppmärksam på att Keruing kan utsöndra lite kåda som enkelt avlägsnas när kådan har torkat.

Podas Country House grindar av hårdträ har avrundade kanter och vackra skarvar som satts samman med träpluggar. De rostfria bultarna har jämna, platta huvuden på båda sidorna av grinden och de har inga vassa kanter.

Data på Country House:

  • Längd 180 cm
  • Höjd 120 / 112 cm
  • Tjocklek 7 cm
  • Vikt ca 30 kg

Mer om Country House trägrindar från Poda.