Stålgrindar från Poda


Säkra stålgrindar

Hos Poda har vi mer än 40 års erfarenhet av säker inhägnad av djur, dvs. stängsel som håller djuren där de ska vara. En viktig del av ett säkert stängsel är robusta och lättanvändliga grindar som samtidigt är säkra och inte skadar djuren; och för detta syfte är stålgrindar från Poda några av de mest sålda och erkända på marknaden. Podas stålgrindar tillverkas därför utan vassa kanter och med en design som minimerar risken att djuren fastnar i en grind.

En kalv går lugnt förbi en stålgrind och en klappgrind i trä | Poda Stängsel

 


En brun häst står nyfiket och kikar ut genom den stålgrind som ger åtkomst till dess hästfålla | Poda Stängsel

Slitstarka stålgrindar

Hög kvalitet lönar sig normalt i längden och därför monterar vi stålgrindar som är utförda i solida järnprofiler och med äkta varmförzinkning där hela den färdigsvetsade grinden doppas i flytande, ren zink innan den lämnar fabriken. Varmförzinkning resulterar i ett tjockt lager zink på både inner- och yttersidan av alla grindars profiler, och eftersom zinken är så kallat ”aktiv” ger den våra stålgrindar ett mycket effektivt och långvarigt rostskydd, som regel 20 år eller mer.

 


Tekniska specifikationer

Alla grindar är 114 cm höga.


Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

En flock får står säkert och betar bakom en bred stålgrind | Poda Stängsel

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022