Ingemar Kock<br>

Ingemar Kock

Poda Stängsel Alingsås

Ditt Poda Center är din totalleverantör inom stängsel. Förutom ett komplett sortiment erbjuder vi rådgivning, projektering och montering av alla typer av stängseluppgifter..

Kontakta Ingemar Kock, Poda Stängsel Alingsås

 Besök

Gennevedsvägen 60
441 74 Sollebrunn

Karta och vägbeskrivningar


Välkommen till ditt lokala Poda Center

Välkommen till ditt lokala Poda Center där vi ser fram emot att hjälpa dig! Vi erbjuder professionell rådgivning och förfogar över skickliga montörer och en modern maskinpark.

Innan montering kan vi ex. hjälpa till med inköp och rådgivning, projektering, undersökning av om det finns ledningar och kablar i marken och mycket annat.

Alla typer av stängseluppdrag utförs

Vi arbetar med alla typer av portar, grindar och stängsel för lantbruk, privata egendomar, företag och myndigheter.

Du behöver alltså bara handla på ett ställe. Vi projekterar, levererar och monterar, och utför gärna reparationer av alla typer av stängsel.

Här hittar du Sveriges största utbud av stängsel, grindar, hundartiklar och andra varor som hör fritiden och lantbruket till. Över 40 års stängselerfarenhet ligger bakom den kvalitet som namnet Poda står för.

Här hos Poda Stängsel Alingsås erbjudar vi totala lösningar: Anlita oss att montera ditt Poda stängsel, nedmontera gammalt stängsel, röja stängsellinjer o.s.v. - vi har maskinerna och den rätta utrustningen för att klara nästan allas behov.

Med ett professionellt montage sparar du tid, undviker dyrbara fel och får ett stängsel som inte behöver bytas på många år. Det kallar vi sund stängselekonomi!

Kontakta oss för en intet förpliktigande offert.


Hitta väg till Poda Stängsel Alingsås