Nytt Poda-center i Norge

Skapad den

Nytt Poda-center i Norge

Rolf Gravdal (t.h.), Poda Gjerder Dalane, och Peter Due (t.v.), VD på Poda, förseglar avtalet om det nya stängselcentret med ett ”coronahandslag”.

 

Poda Gjerder Dalane är namnet på Norges senaste stängselcenter, som framöver kommer att erbjuda Poda-stängsel och -grindar samt stängselmontering och -underhåll i hela den sydnorska Stavanger-regionen.
 

Bakom det nya stängselcentret står erfarna aktörer: Många norrmän känner redan till Rolf Gravdal, som sedan 2014 har levererat stängsellösningar i och kring Dalane. Rolf Gravdal har varit i stängselbranschen sedan 1990, då han monterade sitt första stängsel på sin familjegård, som han precis tagit över.
 

Rolf Gravdal har dessutom arbetat som fårklippare och varit instruktör för andra fårklippare. Han har vunnit nordiska mästerskapen i fårklippning så mycket som 11 gånger, och 10 gånger har han deltagit i VM. "Detta var mitt arbete och min hobby i 35 år", berättar han, ”och det ledde mig till många länder där det finns stora kunskaper om djurhållning: Australien, Nya Zeeland, Sydafrika och hela Storbritannien är mycket professionella när det gäller stängsel”.
 

Därför är Rolf Gravdal också glad över att framöver kunna erbjuda hela Podas sortiment: ”Det är inte bara utseendet och funktionaliteten som ska vara av högsta klass – hållbarhet, säkerhet och totalekonomi spelar också en betydande roll”, berättar han.
 

Adressen på Ytre Heiavegen och den utmärkta lokala servicen kommer att vara samma för det nya stängselcentret. Poda Gjerder Dalane kan naturligtvis både leverera material och helt färdigmonterade stängsel, om så önskas. Det rekommenderas dock under alla omständigheter att man tar en pratstund om vilket stängsel som passar bäst. ”Vi kan för varje enskilt fall föreslå en stängsellösning - ibland till och med en som är bättre eller billigare än den man ursprungligen tänkt sig”, berättar Gravdal.
 

Alla är välkomna att kontakta Rolf Gravdal för råd och tips kring stängsel och grindar, oavsett om det är får, barn, hundar, hästar, nötboskap, rovdjur eller något annat som ska hållas inne – eller hållas ute. På webben kan du läsa och se mer om poda.no/poda-gjerder-dalane

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020