Poda-seminarium 2020: Leverantörsbesök, trolleri och workshops

Skapad den

Poda-seminarium 2020: Leverantörsbesök, trolleri och workshops

 

År 2020 ägde det årliga Poda-seminariet rum i Nederländerna. Deltagarna var Poda-center från Sverige, Danmark, Norge, Tyskland och Nederländerna.

 

Kunskapsdelning

Temat för seminariet var "att mäta är att veta" och det är en sanning som gäller inom många områden i det arbete Poda utför – från noggrann och exakt beräkning av stängselprojekten till att mäta om huruvida kunderna är 100 % nöjda. Seminariet innebar också en möjlighet för kunskapsdelning kring montering av stängsel och grindar – vilka intressanta projekt håller vi på med, vilka är kundernas önskemål och vilka trender ser vi för närvarande?

 

En av höjdpunkterna var Poda-kvällen med gemensam middag och ett besök av en illusionist, som uppträdde vid borden. Objekt försvann magiskt och andra dök oväntat upp: här gick det inte att mäta sig fram till en förklaring!

 

Intressanta leverantörsbesök

Poda Stängsel har många samarbetspartners och i Nederländerna besökte vi två av våra viktigaste leverantörer, som uppdaterade oss kring nya och kommande produkter. Alla är kanske inte medvetna om hur mycket det forskas och innoveras i stängselvärlden – nya tekniker och produkter utvecklas ständigt, och dessa gör det möjligt för oss att även i framtiden erbjuda nya, miljövänliga och hållbara lösningar.

 

Stort tack till vår holländska träleverantör och Gallagher Europe!

 

 

 


Ingen kommentar / Inga kommentarer
Skriv din kommentar

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020