Konceptet

Poda i Sverige

I Sverige valde år 2005 en grupp på 11 välrenommerade företag Poda som sin grossist. Sedan dess har 8 Poda Stängsel-center etablerats, som samtliga arbetar enligt Poda-konceptet. Dessa samarbetspartners visar vägen för en fortsatt etablering av nya Poda Stängsel-center i Sverige.

Poda internationellt

I Danmark bidrar 15-18 franchisepartners till att göra Poda till den ledande leverantören av stängsellösningar. Poda-konceptet är en väletablerad affärsmodell, och Poda är kända i hela landet som en seriös partner inom stängsel. Poda Stängsel finns i hela landet och efterfrågan är stor och stabil. Under år 2008 etablerades Poda i Tyskland, där 6 franchisepartners idag arbetar för fullt för att möta efterfrågan på den stora tyska marknaden. Intresset för Poda-konceptet på den norska och nederländska marknaden ledde till etableringen av det första Poda Stängsel-centret i Norge, följt av Poda-center i Nederländerna år 2010. Podas positiva utveckling på de internationella marknaderna fortsätter, och Poda är idag representerade i Tyskland och har 4 partners i Nederländerna och 3 i Norge.

Poda står för kvalitet

Poda grundades år 1975, och är idag marknadsledande i Skandinavien. Nyckeln till framgångarna är det effektiva Poda-konceptet och en konsekvent satsning på kompromisslös kvalitet på våra produkter och tjänster - från rådgivning och montering till underhåll; en kvalitet som understryks ytterligare av garantier på 5, 10, 15 och 20 år.