Hundgårdar

För kennlar och privatpersoner

Hundgårdar från Poda är förstahandsvalet för både kennlar och privatpersoner. Det beror på den robusta och slitstarka kvaliteten, samt den stora friheten att kombinera de olika elementen på så sätt att den tillgängliga ytan kan utnyttjas så optimalt som möjligt.

Den kraftiga kvaliteten gör det möjligt att bygga upp en hundgård som inte svajar i vinden eller när hunden stöter emot den. Med en hundgård från Poda är du garanterad en lösning som du kan ha glädje av i många år. Det är helt enkelt en fantasiskt bra investering.

Marknadens kraftigaste kvalitet

Hundgårdar från Poda är uppbyggda med en ram i 30x30 mm fyrkantsstål med 1,5 mm godstjocklek och 16 mm balustrader med 1 mm godstjocklek. Alla våra hundgårdselement har varmgalvaniserats efter svetsningen, vilket ger det bästa och mest hållbara rostskyddet.

Hundgårdar från Poda passar de flesta behov. Våra hundgårdar levereras med 5 och 8 cm avstånd mellan balustraderna, och därutöver med plattfyllning eller nät. Höjden är 180 cm och de flesta elementen är tillgängliga i 100, 150, 200 och 300 cm längd.