Flyttbara fårstängsel och grindar


Mobila fårgrindar

Det är alltid praktiskt att ha mobila fårgrindar ute vid fåren. Podas fårgrindar levereras i form av högkvalitativa, lätthanterliga element som är enkla att arbeta med. De kopplas enkelt samman med hjälp av de påsvetsade beslagen i ändarna, och därmed slipper du hålla reda på kedjor och andra lösa delar. Elementen är också perfekta som lammboxar och kan användas som stallinventarie utanför betessäsongen. Elementen är varmgalvaniserade och fås i längder på 180 eller 250 cm.

Flyttbart, elektriskt nätstängsel

Poda Elnät är en säker och praktisk lösning när djuren löpande ska flyttas till fräscht, grönt gräs. Det 90 cm höga elnätet är 50 meter långt. Nätet är vävt av grön polytråd och strömförande metalltrådar, och därmed är hela nätet elektriskt. Det elektriska nätet skyddar också mot rävar och andra ovälkomna ”gäster”. Poda Elnät levereras som en komplett uppsättning med svarta stolpar med dubbel spets, 4 peggar, stödlinor och varningsskylt. Matas av befintliga elstängsel eller spänningsgivare (extrautrustning).

SmartFence
- 100 m stängsel på 5 minuter!

SmartFence är ett genialiskt 4-tråds elstängsel på hela 100 meter: Trådarna och 10 glasfiberförstärkta pålar är samlade i en lättviktsapparat på endast 6 kg! Montering och nedmontering sker blixtsnabbt med bara 1 spolhandtag - de integrerade spolarna ger automatiskt en jämn uppspänning av trådarna. Hörnpålar monteras enkelt med de påmonterade stödlinorna och peggarna. SmartFence matas från det permanenta elstängslet i inhägnaden eller från en separat spänningsgivare (extrautrustning).

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2022