Nästa steg

Steg 1:
Kontakta oss

Ring, skriv ett e-mail eller skicka ett fax. Vi är flexibla. Därefter kontaktar vi dig, förser dig med nödvändig information och skapar oss ett intryck av dig. Naturligtvis får du också ett intryck av oss, och det kommer snabbt att visa sig om vi är som skapade för varandra och uppfyller varandras förväntningar.

Steg 2:
Papper och pengar

Om det visar sig att vi passar ihop och du bestämmer dig för att vara franchisepartner hos Poda är det dags att bana vägen. Det är ju inte lätt att starta ett egen företag. Men eftersom självständighet hos oss inte betyder ensamhet hjälper vi till med förberedelserna inför samtalen med banken och hjälper dig med pappersarbetet.

Steg 3:
Placeringen

Självfallet har vi tillsammans med dig sett oss om efter lämpliga lokaler för ditt företag. När alla de viktigaste underskrifterna är klara och startavgiften är betald hyr vi lokalerna och gör dem i ordning. Skulle du själv ha lämpliga lokaler är det inte något problem.

Steg 4:
I skolan

Nu ska du gå i skolan. Lektionerna heter bl.a. stängselmontering, produktkunskap, elstängsel, försäljning, Poda-IT och företagsdrift. Då blir du nämligen lösningsexpert från dag 1. Men här gnisslar inte kritan mot tavlan. Det mesta måste man lära sig i praktiken. Det första utbildningsförloppet tar ca 4 veckor.

Steg 5:
Äntligen; vi sätter igång!

Tillsammans med marknadsavdelningen planeras det stora öppnandet. En stor mängd Poda-kataloger skickas ut till potentiella kunder i ditt område. Och för dig börjar det hårda arbetet: Potentiella kunder ska besökas och övertygas, och du ska hitta medhjälpare för stängselmontering så att du strax efter öppnandet kan börja arbeta och tjäna pengar. Podas huvudkontor kommer att ledsaga dig och bistå dig i alla dessa steg - även i framtiden. För hos Poda är du självständig, men inte ensam.