Derby slanstaket

Vitt staket utan underhåll

Vill du ha ett klassiskt vitt häststaket till ridbana eller fålla så är Derby staketet den perfekta lösningen. Detta exklusiva staket är utfört i genomfärgat vitt plast som gör att du slipper löpande underhåll med målning.

Derby staketets höjd och antal slanor kan anpassas till just dina behov. Populära standardhöjder är 120 cm med 2 slanor och 150 cm med 3 slanor. Stolpavstånden är alltid 2 meter.

Kvalitet och säkerhet i toppklass

Derby staketet är ett häststaket i toppklass. Utöver det exklusiva utseendet ger noggrann montering ett mycket stabilt staket som håller i många år.

Derby-stolparna är konstruerade med en genomgående kammare som fylls med armerad betong. Alternativt monteras stolparna utanpå neddrivna Poda-stolpar i tryckimpregnerad, nordisk furu. Derby-slanorna är liksom stolparna utförda i väl tilltagen materialtjocklek så att stängslet klarar av att bära vikten av en vuxen människa som sitter på slanorna. Detta staket är känt för att "hålla formen" perfekt.

Dessutom kännetecknas Derby staketet av en slät yta och avrundade kanter överallt vilket skapar säkerhet för både djur och människor.

Derby staketet tillverkar vi speciellt för dig - därför får du räkna med lite extra leveranstid. Fråga om möjligheterna och få ditt Derby-staket levererat och monterat av ditt lokala Poda-center.