Derby slanstaket


Vitt staket utan underhåll

Vill du ha ett klassiskt vitt häststaket till ridbana eller fålla så är Derby staketet den perfekta lösningen. Detta exklusiva staket är utfört i genomfärgat vitt plast som gör att du slipper löpande underhåll med målning.

Derby staketets höjd och antal slanor kan anpassas till just dina behov. Populära standardhöjder är 120 cm med 2 slanor och 150 cm med 3 slanor. Stolpavstånden är alltid 2 meter.

 


Kvalitet och säkerhet i toppklass

Derby staketet är ett häststaket i toppklass. Utöver det exklusiva utseendet ger noggrann montering ett mycket stabilt staket som håller i många år.

Derby-stolparna är konstruerade med en genomgående kammare som fylls med armerad betong. Alternativt monteras stolparna utanpå neddrivna Poda-stolpar i tryckimpregnerad, nordisk furu. Derby-slanorna är liksom stolparna utförda i väl tilltagen materialtjocklek så att stängslet klarar av att bära vikten av en vuxen människa som sitter på slanorna. Detta staket är känt för att "hålla formen" perfekt.

Dessutom kännetecknas Derby staketet av en slät yta och avrundade kanter överallt vilket skapar säkerhet för både djur och människor.

Derby staketet tillverkar vi speciellt för dig - därför får du räkna med lite extra leveranstid. Fråga om möjligheterna och få ditt Derby-staket levererat och monterat av ditt lokala Poda-center.

 


Vit och elegant

Detta exklusiva stängsel är tillverkat av UV-stabiliserad och genomfärgad ren ny PVCu, och därmed slipper du underhåll. Derby levereras som standard med 2 läkter i 120 cm höjd och 3 läkter i 140 cm höjd. Andra lösningar kan erbjudas.

 

Derby-stängslet är vårt häststängsel i toppklass. Derby-stolparna är konstruerade med en genomgående kammare som fylls med armerad betong. Alternativt monteras stolparna på utsidan av neddrivna Poda-stolpar i tryckimpregnerad norsk furu. ​​​​​​Detta stängsel är känt för att ”hålla formen” och omfattas av 15 års garanti.


”Vi fick monterat vårt vita Poda Derby-stängsel här på stuteriet för över 20 år sedan och ridbanan har använts flitigt sedan dess. Stängslet är fortfarande snyggt och underhållsarbetet har varit minimalt – det var definitivt rätt val av klassiskt vitt häststängsel.” Kristine Munch Sinding

Kontakta ditt närmaste Poda-center här för en oförpliktande pratstund om dina möjligheter eller ladda ner produktbladet längst ner på sidan.

 


 

 

Download produktblad

 

 

 

Skicka ett meddelande och få ett svar från ditt lokala Poda-center


 

© Poda A/S 2020