Country House

Stilren design

Country House-grindserien är utförd i samma höga, hantverksmässiga kvalitet som Country Ranger-grindarna, men utan Ranger-seriens ”horn” och den långa tvärsträvan. Den snygga, stilrena designen passar in i alla landskap och förskönar alla fastigheter.

Country House är utmärkta som ledöppningar - och passar särskilt bra i ett snyggt läktstängsel. Till grindarna finns dessutom ett matchande kompletteringsstängsel med 5 läktar som med fördel kan monteras vid sidan av grindarna i en harmonisk och helgjuten entré.

Lövträ eller tryckimpregnerad furu

Country House-grindarna har en höjd på 112 cm och fås i antingen lövträ eller tryckimpregnerat utförande i längderna 120, 180, 240, 300 och 360 cm. Lövträgrindarna har en snygg finish med bara några få och små knastar. Tryckimpregnerad furu är lite mer rustik, men samtidigt en robust och väderbeständig lösning - och perfekt om grindarna ska målas.

Du kan om du så önskar få dina grindar monterade på fyrkantiga grindstolpar med pyramidtopp i FSC-certifierat lövträ eller på tryckimpregnerade grindstolpar.

Till grindarna fås kompletta beslagspaket med alla nödvändiga staplar, gångjärn, fästen mm. till både små och stora enkel- och dubbelgrindar.

Grindarna i Country House-serien är dessutom perfekta för montering av portautomatik.