Country Farmer - ekonomisk markgrind

Snygg och klassisk trägrind

Country Farmer är den klassiska ”markgrinden” med 4 tvärgående läktar, till ett rimligt pris. Jämfört med Country House-grindserien är de lägre (90 cm) och dessa grindar är därför perfekta för stängsel med moderat höjd när extra frihöjd under grinden är nödvändig, och för uppfarter där grindarna inte ska upplevas som dominerande.

Country Farmer kan användas till många ändamål, både som enkel- och dubbelgrindar. Höjden är 91 cm och grindarna fås i längderna 100, 120, 180, 240, 300 och 360 cm.

Gediget, tryckimpregnerat utförande

Country Farmer är gediget utförd i tryckimpregnerad gran från Karpaterna som ger dig en robust och väderbeständig grind. Dessa grindar är perfekta om du vill måla ditt grindparti. Det kan naturligtvis förekomma mindre flisor och knastar i det rustika granträet.

Du kan om du så önskar få dina grindar monterade på fyrkantiga grindstolpar med pyramidtopp i FSC-certifierat lövträ eller på grindstolpar.

Till grindarna fås kompletta beslagspaket med alla nödvändiga tappar, gångjärn, fästen mm. till både små och stora enkel- och dubbelgrindar.