Bli Poda-återförsäljare

Vi erbjuder lösningar

Sedan 1975 erbjuder Poda totallösningar inom stängsel. Att sälja stängsel är en sak. Att bygga stängsel är en annan sak. Men att lösa kundens stängselproblem kräver en fackman som är väl bekant med alla stängslets aspekter. Denna fackman inom allt som har med stängsel att göra hittar kunden säkrast hos Poda. Hos Poda har du chansen att hoppa upp på ett tåg som i ilfart är på väg mot framgång.

Stängsel för alla behov

Huvudkontoret står bakom franchisetagaren. Huvudkontorets team består av professionella inom många områden, från att göra om bilar till Poda-bilar till själva stängselmonteringen. De bistår dig som partner och bygger tillsammans med dig upp ditt företags framgångar som är en förutsättning för själva Podas framgångar.

Fråga oss
- vi vet mycket mer

Stängsel har en framtid. Därför kan du bygga din framtid på Podas framgångar i över 40 år – som franchisepartner. Information är viktig vid den här typen av beslut och all information finns naturligtvis inte på en hemsida.

Aktuella lediga områden

Vi erbjuder därmed rättigheterna till återförsäljning av Poda Stängsel i ovanstående områden.

Att bli Poda-representant innebär att du går in i ett samarbetskoncept med försäljning och montering av stängselprodukter.

Du kommer att bli en del av ett starkt och engagerat team som agerar i ett välfungerande arbetsklimat som innebär:

  • Återförsäljning av Scandinaviens bästa stängselprogram
  • Färdigt koncept
  • En försörjning med god livskvalitet
  • Löpande utbildning och backup


Detta erbjudande är en god möjlighet för självständig uppstart eller som ett bra komplement till ett befintligt företag.

Vi förväntar oss att du har hantverksmässiga kvalifikationer, försäljartalang och att du har en god ekonomi som kan klara ett större kapitalbehov.

Skriv ett par ord om dig själv och din bakgrund.

Därför: Fråga!
Vi kommer också att hjälpa dig personligen.