Poda stängsel - til framsidan

Din varukorg

- är tom...
GÅ TILL STÄNGSELKASSANAnmäl dig till Podas nyhetsbrev

SmartFence: 100 meter stängsel på 5 minutter!

Det nya stängslet heter "SmartFence" - det smarta stängslet - och namnet är inte helt oförtjänt. SmartFence tillhör kategorin "temporära elstängsel" och kan användas för de flesta husdjur

Allt i ett - med automatisk uppstramning
Flyttbart stängsel - SmartFence. Det unika med SmartFence är att hela stängslet är samlat i en enhet där pålarna också är monterade när de inte används. Trådarna är samlade på 4 spolar med bara ett handtag, och spolsystemet är finurligt konstruerat med en differential som automatiskt stramar upp trådarna jämnt. Om en av trådarna hänger kommer denna tråd att först spolas upp, därefter alla de övriga trådarna på en gång!

Sedan är det bara att köra! Man tar helt enkelt hela stängslet i handen och placerar ut pålar var 10:e meter. Konstruktionen i armerad plast och ett kraftigt, ergonomiskt handtag gör SmartFence lätt och behagligt att arbeta med. Änd- och hörnpålarna stabiliseras med fästlinor, som kan flyttas runt mellan pålarna allt enligt hur inhägnaden ska utformas på det aktuella stället.

FAKTA
Vid Agromek 2010 blev SmartFence belönat med 3 stjärnor för 'årets nyhet'!
SmartFence är otroligt bekvämt att arbeta med och lätt att flytta runt - i motsats till den traditionella metoden, där man drar ut trådar från separata spolar på ett tungt stativ och monterar dem på pålar, som också ska placeras ut.

Perfekt för temporära stängsel och randavgränsningar
Många har behov av ett stängsel som lätt kan sättas upp och flyttas. Inte minst för så kallade randavgränsningar, där man delar in inhägnaden i mindre områden så att det färska gräset inte trampas ner och djuren inte får mer gräs än de ska ha. Det kan också vara något så enkelt som att lätt kunna flytta runt sina djur på olika betesmarker.


Flyttbart stängsel - SmartFence
För att få ström i stängslet kan man enkelt överföra strömmen till stängseltrådarna från ett befintligt stängsel. Om det är långt till ett elstängsel - eller en stickkontakt - är en andra möjlighet att använda en batteridriven stängselapparat. Poda har också ett brett utbud av stängselapparater för alla syften, och batteridriften kan också kompletteras med solceller om man vill ha en "grön" lösning".

Om man har erfarenhet av den mödosamma och tidskrävande metoden med traditionella pålar och separata trådspolar kommer man att uppskatta det nya SmartFence: det är verkligen ett "smart stängsel".