Poda stängsel - til framsidan

Din varukorg

- är tom...
GÅ TILL STÄNGSELKASSAN
Anmäl dig till Podas nyhetsbrev

Poda Vindskydd

Poda Vindskydd

Dina djur ska ha möjlighet att skydda sig mot sol, vind och oväder


Ett vindskydd från Poda är en praktisk och robust lösning i hög kvalitet. Den flexibla konstruktionen gör att vindskyddet kan monteras överallt och flyttas efter behov.

Som standard levereras vindskyddet i 4 grundstorlekar och är moduluppbyggt, och kan därmed expanderas om det uppstår behov av mer utrymme längre fram. Konstruktionen består av kraftfulla, varmgalvaniserade U-profiler och fyrkantsrör och är monterat med rostfria skruvar och muttrar. De slutna bak- och sidoväggarna är tillverkade av extremt stabila 38 mm tjocka släthyvlade plankor i tryckimpregnerat barrträ som monterats med not och fjäder.
Taket är konstruerat med ett takutsprång på 30 cm på baksidan och 120 cm på framsidan och är täckt med kraftiga, galvaniserade och lackerade plattor i trapetsstål. Trapetsplattorna har en särskilt hög profil, vilket ger taket extra stor styrka – inte minst i samband med snöbelastning.

Kontakta oss för en gratis offert – vi utför även gärna en komplett montering av ditt nya vindskydd.Kontakta ditt lokala Poda-center »

Tekniska specifikationer


Dimensioner

Bredd, exkl. takutsprång: från 3,5 till 14m
Djup, exkl. takutsprång: 3,5m
Höjd framtill: 2,9m
Höjd baktill: 2,6m
Takutsprång framtill: 1,2m
Takutsprång baktill: 0,3m
Takutsprång sidorna: 0,3m

Varunumre

Varenummer 571505: Vindskydd 3,5x3,5m
Varenummer 571515: Vindskydd 3,5x7m
Varenummer 571520: Vindskydd 3,5x10,5m
Varenummer 571525: Vindskydd 3,5x14m